Mobil Standard

Få et overblik over hvilke features der indgår i dit Mobil Standard abonnement og find hjælp til hvordan du aktiverer det.

Fri tale, SMS og MMS i DK og EU*

Du kan tale frit, sende sms og mms i både DK og EU

* Kald foretaget i EU til DK indgår i abonnementet. Kaldsretningen DK til EU indgår ikke i abonnementet og der betales jf. gældende minuttakst

10 GB data i DK og EU

I dit Mobil Basis abonnement indgår der 10 GB data som du kan bruge af i både DK og EU.

Visual Voicemail

Kan du ikke svare din telefon, tager Voicemail imod besked og underretter dig med en sms. Voicemail er tilknyttet dit TDC-mobilabonnement og koster ikke ekstra.

Læs mere om voicemail her

YouSee Musik

YouSee Musik giver adgang til over 40 millioner musiknumre. 

Se hvordan du kommer igang her

TDC Erhverv P.A app

Få mere ud af din mobil med PA app'en. Din mobil er sandsynligvis den vigtigste enhed i din dagligdag. Med P.A. Appen fra TDC Erhverv kan du udnytte den endnu bedre til at løse dine opgaver. For appen henter hele din firmatelefonbog inklusive mailadresser over på mobilen og tilføjer en række nyttige funktioner, der kan spare kostbar tid.

Se hvordan du kommer igang med PA app'en her

Wifi Calling/VoLTE

Sidder du inden døre – fx bag tykke energiruder eller i en kælder – kan mobilsignalet have svært ved at trænge igennem. I de tilfælde kan du få et langt bedre signal og en forbedret lydkvalitet ved at foretage opkaldet via det trådløse netværk med VoLTE og wi-fi-opkald. VoLTE står for Voice over Long Term Evolution, og det betyder kort fortalt, at man flytter forbindelsen fra 2G og 3G over til 4G.

Læs mere om Wifi Calling/VoLTE her

CallRecording 48t

Med CallRecording 48t i dit abonnement kan du optage dine samtaler

Læs mere om hvordan du aktivere CallRecording her

TDC Communicator

Communicator-applikationen fra TDC Erhverv er et kommunikationsværktøj, som styrker jeres processer og hjælper jer med at samarbejde og kommunikere mere effektivt. Vi har lavet en række videoguides, der kort viser de allervigtigste funktioner i TDC Erhverv Communicator klienten, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at bruge den.

Se videoer og kom godt igang her

Job/privat zone

Hvis din profil har job- og privatzone tilknyttet, kan du betjene denne indstilling i TDC Erhverv P.A. På den måde kan du nøjes med at blokere de opkald, som er arbejdsrelaterede.

Læs mere her 

 

Har du stadig brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os: