Adgangskode til Voicemail

For at aflytte din Voicemail fra andre telefoner eller i udlandet, skal du bruge en kode. Se her hvordan du opretter og ændre din adgangskode.

Hvis du ønsker at aflytte din Voicemail fra andre telefoner eller i udlandet, skal du oprette en adgangskode. En adgangskode forhindrer desuden uvedkommende i at få adgang til dine beskeder.

Opret en adgangskode

Første gang du ringer op til Voicemail, bliver du bedt om at oprette en selvvalgt adgangskode.

  1. Ring til din Voicemail. Du bliver bedt om at indtaste adgangskode

  2. Indtast en ny adgangskode på 4-10 cifre (de må ikke være ens, fortløbende eller de sidste 4 cifre i dit telefonnummer)

  3. Læg på for at afslutte

Sådan ændrer du din adgangskode:

Du kan altid ændre din adgangskode til Voicemail - også hvis du har glemt din eksisterende kode.

  1. Ring til din Voicemail

  2. I hovedmenuen vælger du Indstillinger ved at taste 3

  3. Vælg, at du vil ændre din adgangskode ved at taste 5

  4. Indtast en ny adgangskode (4-10 cifre)

  5. Læg på for at afslutte

Glemt adgangskode?

Du kan lave en ny adgangskode ved at ringe til Voicemail fra din egen mobiltelefon. Dette gælder dog ikke, hvis du har valgt at benytte tvungen adgangskode.

Indstil tvungen adgangskode

Du kan øge sikkerheden på din Voicemail ved at kræve, at der altid skal indtastes adgangskode – uanset om du ringer fra dit eget eller andres nummer.

  1. Ring til din Voicemail

  2. I hovedmenuen vælger du Indstillinger ved at taste 3

  3. Vælg, at du vil ændre din adgangskode ved at taste 5

  4. For opsætning af tvungen adgangskode skal du taste 2

  5. Slå tvungen adgangskode til/fra ved at taste 1

Får du en 'Voicemail er i øjeblikket blokeret'-besked?

Når du skal aflytte eller bruge din Voicemail fra udlandet eller via en anden mobil end din egen, skal du bruge din adgangskode for at få adgang. Taster du forkert adgangskode tre gange, får du beskeden: "Du har indtastet forkert adgangskode 3 gange og din Voicemail-boks bliver derfor låst i 30 minutter. Prøv igen senere. Farvel"

Blokeringen ophæves automatisk efter 30 minutter.

Har du stadig brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os: