Få hjælp til Medarbejderbredbånd

Senest opdateret: 30. Apr 2024


For at kunne tilmelde dig TDC Medarbejderbredbånd skal din arbejdsgiver have indgået en aftale om dette med TDC.
Hvordan fungere Medarbejderbredbånd?

Det er en forudsætning, at der er en aktiv forbindelse til din husstand. Det kan eksempelvis være TDC Fastnet, TDC ISDN, TDC Basislinje eller en telefonforbindelse hos en anden udbyder. I enkelte tilfælde kan en anden fastnetudbyder dog begrænse adgangen til at TDC lægger bredbånd på linjen.

Hvis din arbejdsgiver tilbyder dig TDC Medarbejderbredbånd og du allerede har internet hos TDC, kan du overføre dit eksisterende TDC internetabonnement til TDC Medarbejderbredbånd.

Du kan godt få overført din mailadresse og hjemmeside, hvis du har TDC Bredbånd. Vi overfører dit eksisterende 12-cifrede TDC kundenummer i forbindelse med bestilling. Tilhører kundenummeret ikke dig juridisk, eller har du ikke ét hos TDC, vil der blive oprettet et nyt kundenummer, hvortil der er tilknyttet en e-mailadresse. Dette gælder også, hvis abonnementet stammer fra YouSee eller en anden udbyder.

Har du et internetabonnement hos en anden udbyder, sørger vi for at opsige dit abonnement, når du bestiller TDC Medarbejderbredbånd. Der kan dog være enkelte leverandører som kræver, at du selv skal opsige dit abonnement. Hvis det er tilfældet, får du besked om det i forbindelse med din bestilling.
Hvordan foregår installation af TDC Medarbejderbredbånd?

Over 98 % af de danske husstande kan få bredbånd fra TDC, men det betyder også, at knap 2 % endnu ligger uden for dækning. Derudover gælder det, at højere hastigheder kræver mindre dæmpning, dvs. kortere afstand til centralen.

Som det første foretager vi altid en linjekvalifikation i forbindelse med oprettelsen for at kontrollere, at din linjes dæmpning ikke er for høj til det valgte produkt. Kan vi ikke levere minimumshastigheden, afbryder vi bestillingen uden omkostning for dig.

Du kan altid tjekke TDC’s hastighedstest for at teste hastigheden på dit TDC Medarbejderbredbånd.

Kan du få TDC Medarbejderbredbånd, har du brug for noget udstyr, som blandt andet sørger for at konvertere ADSL-forbindelsen til en almindelig netværksforbindelse (Ethernet). Denne forbindelse kræver et netkort i din computer, hvilket dog efterhånden er standard. Udstyret låner du af TDC, og du vælger selv blandt vores 3 installationsformer, når TDC Medarbejderbredbånd skal installeres på din adresse.
GØR DET SELV

Vælger du Gør Det Selv, kommer der ingen tekniker, men du får en pakke med det nødvendige bredbåndsudstyr. Der medfølger en vejledning, som hjælper dig gennem hele installationen. Du skal være opmærksom på, at ikke alle dine telefonstik nødvendigvis vil virke efter installationen.
GODT I GANG

Vælger du Godt I Gang, kommer der en tekniker, som sætter skillefilter og bredbåndsmodem op og sørger for, at alle dine telefonstik fungerer som almindeligt. Du sørger selv for at tilslutte pc’en.
GODT I GANG MED PC-INSTALLATION

Til Godt I Gang kan du tilkøbe Pc-installation, hvor teknikeren også sørger for opsætning af den første pc, så du kan bruge din forbindelse med det samme. Bemærk at pc’en skal være køreklar i Windows 2000/XP.
JEG VIL LAVE ÆNDRINGER ELLER BESTILLINGER TIL MIT TDC MEDARBEJDERBREDBÅND

Bestillinger og ændringer som har indflydelse på det, der er aftalt med din arbejdsgiver, skal bestilles igennem din arbejdsgiver.

Ændringer (f.eks. flytning) og spørgsmål til/bestilling af privatkøbte produkter, som ikke har indflydelse på det, der er aftalt med din arbejdsgiver, kan du selv foretage. Det kan du gøre i Selvbetjening eller ved at kontakte kundeservice.

Alle virksomheder, der er momsregistreret i Danmark, kan benytte sig af tilbuddet om TDC Medarbejderbredbånd. Uanset virksomhedens størrelse, branche og øvrige engagement hos TDC.

Det er uden direkte omkostninger for virksomheden at tilbyde TDC Medarbejderbredbånd. Det eneste det kræver er, at du som arbejdsgiver laver en ny lønaftale med medarbejderen, hvor bredbånd indgår. Herefter reduceres medarbejderens bruttoløn hver måned med et beløb svarende til prisen for bredbåndsforbindelsen. Dog må der påregnes lidt til administration af lønaftalerne i virksomhedens lønsystem.

TDC Medarbejderbredbånd er som udgangspunkt kun en bredbåndsforbindelse til private hjem. Der er intet krav om, at medarbejderen får adgang til virksomhedens netværk fra sin private pc, og det er helt op til jer, om I ønsker at give medarbejderne adgang til f.eks. arkiver og mailserver. Ordningen har altså ingen indflydelse på sikkerheden for virksomhedens netværk.

Aftalen gælder kun så længe, du er ansat på din nuværende arbejdsplads. Herefter kan du lade virksomheden opsige abonnementet, overtage det som privatperson eller overføre det til din nye arbejdsplads, hvis den tilbyder TDC Medarbejderbredbånd.

Hvis du skal flytte inden den oprettelsesdato du har fået tilsendt, så vil vi anbefale, at du kontakter kundeservice og vælger en oprettelsesdato placeret efter din flyttedato.

Er dit TDC Medarbejderbredbånd allerede etableret, flyttes det med din telefonforbindelse. Du skal tage udstyret med til den nye adresse og, hvis det er nødvendigt, kan du altid bestille et teknikerbesøg.

Udvalget af bredbåndshastigheder fastlægges af din arbejdsgiver og fremgår af bestillingssiden.

En ip-adresse er populært sagt din computers telefonnummer. For at en computer kan være på nettet skal den bruge en ip-adresse. Som standard leveres TDC Medarbejderbredbånd med 2 dynamiske ip-adresser, så du kan have to computere på internettet på samme tid. Dette kræver en switch, som kan fordele signalet fra bredbåndsmodemmet.

Du kan alternativt tilkøbe én statisk ip-adresse, hvilket vil være en fordel for dig, hvis du eksempelvis har en webserver derhjemme.

Skal du have flere computere på nettet anbefaler TDC, at du anvender en router, som kan fordele din internetforbindelse til et større antal computere og skabe et internt netværk blandt dem.

Kontakt

Vi er her for at hjælpe

Derfor er du også mere end velkommen til at ringe eller skrive direkte til os,
så vil vi hjælpe dig godt på vej.

Kontakt os

Figur af mand og kvinde med høretelefoner - Kontakt os