Sådan giver du adgang
1
Log ind i Selvbetjening på selvbetjening.tdc.dk
2
Gå til menupunktet Selvbetjeningsbrugere
3
Klik på Rediger bruger
4
Klik på blyanten i afsnittet Funktioner
5
Under Adgang til funktioner vælges Fuld adgang
6
Under Produkter markeres Telefoniløsning og derefter vælges Læseadgang med redigering af udvalgte callcentre
7
Klik Gem og gå til menupunktet Adgangsstyring i telefoniløsningen
8
Klik på Rediger bruger
9
Vælg de callcentre, brugeren skal have adgang til at redigere, og klik Gem
10
Nu har brugeren fuld adgang til Selvbetjening og læseadgang til telefoniløsningen med mulighed for at redigere de udvalgte callcentre

Adgangsstyring - ny side i Telefoniløsning
På siden Adgangsstyring kan du administrere brugere med rettigheden Læseadgang med redigering af udvalgte callcentre. Her kan du:
Se alle selvbetjeningsbrugere, der har rettigheden Læseadgang med redigering af udvalgte callcentre.
Bruge statuskolonnen til hurtigt at se brugere, der mangler at få tildelt callcentre. Status kan også anvendes som filter på siden.
Tilføje eller fjerne de callcentre, som den enkelte bruger må redigere.
Få et samlet overblik over, hvilke brugere der har adgang til at redigere callcentre.
Bestille en rapport, der viser alle selvbetjeningsbrugere med rettigheden samt de callcentre, de har adgang til at redigere.

Hvis du ikke tildeler brugeren adgang til mindst ét callcenter, vil brugeren kun have læseadgang i telefoniløsningen.
Bemærk: Hvis virksomheden har flere VK-numre, tildeles adgang til callcentre kun for det VK-nummer, der aktuelt er valgt. Skal en bruger have adgang til callcentre på et andet VK-nummer, skal du først skifte til det relevante VK-nummer i VK-vælgeren og derefter tildele adgangen der.
Hvad oplever selvbetjeningsbrugeren?
En bruger med læseadgang med redigering af udvalgte callcentre:
Ser et banner på alle sider i Telefoniløsningen med teksten: ”Du har læseadgang og kan ikke redigere indhold”.
Har læseadgang til hele Telefoniløsningen. De eneste områder, brugeren kan redigere, er de callcentre, som brugeren har fået redigeringsadgang til.
Kan bruge filteret "Moduler som jeg kan redigere" under fanerne Alle moduler og Callcentre i Modulopsætning til hurtigt at få overblik over de callcentre, vedkommende har adgang til at redigere.
Har fuld adgang til øvrige funktioner i Selvbetjening i henhold til de tildelte rettigheder og kan oprette, redigere, slette og gemme indhold.
Kan ikke få adgang til Administration af Selvbetjeningsbrugere.
