Mobil Basis

Få et overblik over hvilke features der indgår i dit Mobil Basis abonnement og find hjælp til hvordan du aktiverer det.

Fri tale, MMS og SMS i DK og EU*

Du kan tale frit, sende sms og mms i både DK og EU

* Kald foretaget i EU til DK indgår i abonnementet. Kaldsretningen DK til EU indgår ikke i abonnementet og der betales jf. gældende minuttakst

3 GB data i DK og EU

I dit Mobil Basis abonnement indgår der 3 GB data som du kan bruge af i både DK og EU.

Visual Voicemail

Kan du ikke svare din telefon, tager Voicemail imod besked og underretter dig med en sms. Voicemail er tilknyttet dit TDC-mobilabonnement og koster ikke ekstra.

Læs mere om voicemail her

YouSee Musik

YouSee Musik giver adgang til over 40 millioner musiknumre. 

Se hvordan du kommer igang her

TDC Erhverv P.A app

Få mere ud af din mobil med PA app'en. Din mobil er sandsynligvis den vigtigste enhed i din dagligdag. Med P.A. Appen fra TDC Erhverv kan du udnytte den endnu bedre til at løse dine opgaver. For appen henter hele din firmatelefonbog inklusive mailadresser over på mobilen og tilføjer en række nyttige funktioner, der kan spare kostbar tid.

Se hvordan du kommer igang med PA app'en her

Wifi Calling/VoLTE

Sidder du inden døre – fx bag tykke energiruder eller i en kælder – kan mobilsignalet have svært ved at trænge igennem. I de tilfælde kan du få et langt bedre signal og en forbedret lydkvalitet ved at foretage opkaldet via det trådløse netværk med VoLTE og wi-fi-opkald. VoLTE står for Voice over Long Term Evolution, og det betyder kort fortalt, at man flytter forbindelsen fra 2G og 3G over til 4G.

Læs mere om Wifi Calling/VoLTE her

Har du stadig brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os: