Nyhed: Kom med på 5G-nettet

Højere hastigheder, mindre forsinkelser og færre afbrydelser – præcis som med en fiberforbindelse.
Få 5G både til mobilabonnementer og Mobilt Bredbånd.

Bestil rådgivning om 5G

Få hurtigt overblik over 5G


TDC NET dækker 98,4 % af Danmark med 5G

5G-netværket er nu tilgængeligt på tværs af landet, så du kan opleve højere hastigheder og reducerede forsinkelser, uanset hvor i landet, du befinder dig.

Opholder du dig i Odense, København, Helsingør eller Århus får du desuden adgang til endnu højere hastigheder.

Sideløbende med 5G-udrulningen har TDC NET også øget hastigheden i 4G-netværket med knap 50%, så alle vil opleve en markant højere hastighed ved både download og upload af data.

Tjek din dækning her

5Gode grunde til at komme i gang hos TDC Erhverv

Vores 5G giver din virksomhed fordele – både nu og i fremtiden

Som de første i Danmark har vi hos TDC Erhverv introduceret både 5G-mobiltelefoni og mobilt bredbånd til små og store virksomheder. Og vi vil løbende lancere nye 5G-services til erhvervslivet.

Du får en stabil, trådløs forbindelse

Med 5G stiger hastigheden markant, når du up- og downloader data. Der følger en større stabilitet med, så du oplever færre afbrydelser og sidst, men ikke mindst, øges kapaciteten væsentligt, så flere kan være samtidig på netværket i geografisk afgrænsede områder. Helt konkret får du en mobilforbindelse, der kan måle sig med det, du kender fra et fast fibernet i dag.

Brug dine 5G-devices fra dag 1 – også den nye iPhone 12

Alle de 5G-mobil-telefoner vi leverer hos TDC Erhverv er testet på forhånd på vores 5G-net og fungerer fra dag ét. Og det er uanset, om du vælger en mobil fra Samsung, Sony, Motorola, Nokia eller en af de nye iPhone 12 modeller fra Apple. Mobilt bredbånd kræver en speciel 5G-hardware som bl.a. kan købes i et TDC Erhvervscenter eller du kan bruge en 5G-telefon som hotspot.

Du får lettere ved at arbejde hjemme og på farten

5G gør det lettere at arbejde på farten og hjemmefra. Du kan holde videomøder i langt højere kvalitet og streame store mængder data helt uden at billedet fryser eller hakker. Du kan uden problemer dele tunge filer og med lethed arbejde direkte i dokumenter, der gemmes i skyen. 5G betyder mere frihed, og at du ikke længere skal lade dig begrænse, når det kommer til mængden af data.

Du får en partner, der er helt fremme i forhold til udviklingen

Med TDC Erhverv får du en partner, der løbende vil tilbyde nye 5Gservices som fx. Fixed Wireless Access (FWA); en fast trådløs højhastighedsforbindelse, der kan erstatte bredbånd gennem nedgravede telefonkabler. Vi har en ambition om altid at understøtte de løsninger, vores kunder har og får behov for inden for 5G. Allerede nu samarbejder vi med flere kunder på case-niveau for på denne måde at blive klogere på, hvordan danske virksomheder kan udnytte 5G-teknologien. For eksempel inden for IoT.

Du får det bedst dækkende 5G netværk i Danmark

Som kunde hos TDC Erhverv får du Danmarks bedste 4G-mobilnet – der nu også byder på den bredeste 5G-dækning. TDC NET dækker nemlig 98,4 % af Danmark med 5G. Det er også værd at bemærke, at 4G-netværket nu er endnu hurtigere og mere stabilt efter den fuldendte opgradering til 5G.

Sådan kan du få 5G

Uanset om du har brug for at styrke forbindelsen på kontoret eller tage den med på farten, så har vi en løsning til dig. Se hvilke muligheder du har for at få 5G i vores forskellige abonnementer.

Mobilt Bredbånd

Styrk internetforbindelsen derhjemme, på kontoret, eller tag den med på farten. Få op til 1000GB data til fri afbenyttelse med Mobilt Bredbånd - Nu også med 5G.

Læs mere om Mobilt Bredbånd

Mobilabonnementer

Vores 5G-mobilabonnementer fås som selvstændige abonnementer med masser af tale og data til brug i både Danmark og udlandet.

Læs mere om mobilabonnementer

One+ én komplet løsning

Vælg et One+ 5G-mobilabonnement i én komplet løsning med omstilling og samarbejdsværktøjer, der kan bygges til jeres behov

Læs mere om One+

TDC Erhverv Teams

Få 5G med i dit TDC Erhverv Teams mobilabonnement, og saml alt ét sted.

Læs mere om TDC Erhverv Teams

Spørgsmål og svar

 • Hvad er det helt præcist, der er blevet lanceret den 7. september? 

  Den 7. september har vi i TDC Erhverv introduceret 5G i vores mest populære mobilabonnementer til gavn for danske virksomheder. På den måde bliver vi i TDC Erhverv - sammen med vores søsterbrands i Nuuday - det første danske teleselskab, der lancerer 5G-tjenester i landet. Med vores 5G-mobilabonnementer vil man få automatisk adgang til 5G-nettet, som bliver leveret af TDC NET. 
  Foruden et 5G-mobilabonnement kræver det blot, at din mobiltelefon er 5G-klar samt, at du befinder dig i et område, hvor der er 5G-dækning. Se dækningen her.
  Opdateret 07.09.2020 01.51
 • Hvordan kommer jeg på 5G-netværket?

  Alt, det kræver, er et af vores 5G-abonnementer: One+ Standard, One+ Professionel, One+ Premium, TDC Erhverv Teams Professionel eller TDC Erhverv Teams Premium. Du skal desuden befinde dig i et område, hvor der er 5G-dækning. Se dækningen her.

  Find din næste mobiltelefon med 5G her

  Opdateret 15.11.2021 11.58
 • Hvad vil være de største forbedringer, jeg kan mærke ved brugen af 5G i forhold til 4G? Hvilke hastigheder kan jeg forvente?

  Vi tror på, at 5G er en gamechanger i forhold til hastighed, kapacitet og reaktionstid.

  Hastighed: 5G vil betyde hastigheder, der er op til 10-20 hurtigere end 4G. De største hastighedsændringer vil kunne opleves i de byer, hvor TDC NET udruller 5G på såkaldt C-band 3500 MHz frekvenser. Disse byer er København. Århus, Odense og Helsingør. Uden for disse byer rulles 5G ud på low-band 700 MHz spektrum, som giver betydelig geografisk dækning og stærke indendørs signaler. I disse områder vil kunder opleve en forbedret 5G-oplevelse såsom højere hastighed og lavere svartid.

  Kapacitet: 5G-netværket har en væsentlig større kapacitet og robusthed ift. 4G. For slutbrugeren betyder det en mere stabil og pålidelig dataforbindelse. 

  Reaktionstid: Med 5G vil reaktionstiden på sigt nærme sig 1 millisekund, hvilket er 15 gange lavere end med 4G. For at forstå, hvor hurtigt det er, kan man fx sammenligne det med de 10 millisekunder det tager for et øje at processere et billede. 

  Opdateret 04.09.2020 10.37
 • Hvad kommer forbedringerne på hastighed, kapacitet og reaktionstid til at betyde for mig?

  Resultatet, af alle disse 5G-forbedringer, er at du kan se frem til en meget mere stabil, trådløs dataoplevelse i realtid. Alt sammen uden ventetid og flaskehalse, som ind imellem stadig kan påvirke mobilbrugere i dag. Væsentligt højere hastighed kombineret med en mere robust kapacitet betyder problemfrit samarbejde på farten og mere digitalt hjemmearbejde. Og 5G kan håndtere de krav, der stilles, når mange brugere på samme tid tilgår netværket i koncentrerede områder som lufthavne, konferencecentre, stadioner mv. 

  Reducerede svartider på 5G betyder, at websider, apps, indhold og andet data indlæses meget hurtigere, nærmest i realtid og med færre afbrydelser. Dette forstærker hele mobiloplevelsen, som man allerede gør brug af i dag, herunder videomøder og streaming samt download af online indhold. 

  5G kommer til at åbne op for helt nye applikationer og scenarier inden for IoT (Internet of Things). Takket være 5G’s lave reaktionstid og dets evne til at understøtte enheder med lavt energiforbrug, vil vi endelig se IoT’s fulde potentiale udfolde sig. 

  Opdateret 26.08.2020 08.56
 • Hvor omfattende vil den geografiske 5G-dækning være, når den lanceres, og hvordan vil dækningen udvikle sig derfra?

  Op til 80 % af den danske befolkning vil være dækket af 5G-netværket allerede ved udgangen af september. Ved udgangen af 2020 forventer vi, at størstedelen af befolkning er dækket, når vi rammer en 90 % dækning af landet. 

  Udrulningen af 5G på højhastigheds-C-band-frekvenser er til en start fokuseret omkring København, Århus, Odense og Helsingør. Det forventes, at Energistyrelsen gennemfører en auktion af C-band spektret inden udgangen af 2020. Derefter planlægger TDC NET at udvide deres C-band-dækning til endnu flere byer. De endelige planer for udvidelse kender vi først, når udfaldet af auktionen er på plads. 

  Vi sørger for at holde jer opdateret om fremgangen af TDC NET’s højhastigheds-C-band-frekvenser. Se mere om C-band og 700 MHz 5G-dækning her.

  Opdateret 04.09.2020 10.37
 • Kan jeg roame på 5G-nettet, når jeg rejser uden for Danmark? 

  Ved lancering vil det ikke være muligt at roame på 5G, når du rejser uden for Danmark. Vi er i gang med at forhandle 5G-roamingaftaler med samarbejdspartnere både i EU samt uden for EU, så vi fortsat kan tilbyde jer de bedste mulige roamingoplevelser. Vi opdaterer løbende, når vi har mere information herom. 
  Opdateret 26.08.2020 08.56
 • Hvilke andre 5G-planer er der, og hvad kommer efter denne lancering?

  5G mobilbredbånd er en spændende service for de af vores kunder, som ønsker en fleksibel, højhastigheds-mobildataoplevelse, når de er på farten. 5G FWA (Fixed Wireless Access) produkter vil blive udviklet som kompliment til eller erstatning for en traditionel bredbåndsforbindelse. Vi opdaterer, når vi har mere herom. 

  Ydermere kommer der stadigt flere IoT-enheder, som er specifikt designet til 5G, på markedet. 

  Opdateret 26.08.2020 08.56
 • Hvad kommer der til at ske med de eksisterende 2G, 3G og 4G netværk?

  I processen med at opgradere mobilnetværket til 5G, arbejder TDC NET samtidig med at opgradere det eksisterende udstyr – især 4G. Dette betyder, at størstedelen af vores mobilkunder, som pt. er på 4G-nettet vil opleve og allerede oplever forbedringer til deres mobilservices, før de overhovedet kommer på 5G. 
  Opdateret 26.08.2020 08.56
 • Er der sundhedsrisici forbundet med 5G-teknologien sammenlignet med tidligere teknologier?

  • Sundhed, sikkerhed og miljøhensyn spiller en væsentlig rolle for, hvordan TDC's selskaber, herunder TDC Erhverv og TDC Net, driver forretning, og det gælder naturligvis også udrulningen af 5G i Danmark. 
  Opdateret 26.08.2020 08.56
 • Kan jeg også få 5G til mit mobile bredbånd?

  5G er inkluderet i vores to Mobilt Bredbåndsabonnementer på henholdsvis 500 og 1000 GB.
  Opdateret 12.05.2021 10.08

Få 5G i jeres mobilabonnement

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan I kan komme med på Danmarks bedste netværk og samtidig få adgang til det nye 5G-netværk.

Vi sidder klar til at hjælpe med at finde det rette erhvervsabonnement til dig og din virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Download 5g produktblad