På Danmarks bedste 5G mobilnet

Kom med på 5G-nettet

Højere hastigheder, mindre forsinkelser og færre afbrydelser – præcis som med en fiberforbindelse. Få 5G både til mobilabonnementer og Mobilt Bredbånd.

TDC NET dækker 98,4 % af Danmark med 5G

5G-netværket er nu tilgængeligt på tværs af landet, så du kan opleve højere hastigheder og reducerede forsinkelser, uanset hvor i landet, du befinder dig.

Opholder du dig i Odense, København, Helsingør eller Århus får du desuden adgang til endnu højere hastigheder.

Sideløbende med 5G-udrulningen har TDC NET også øget hastigheden i 4G-netværket med knap 50%, så alle vil opleve en markant højere hastighed ved både download og upload af data.

Tjek din hastighed

5 Gode grunde til at komme i gang hos TDC Erhverv

Vores 5G giver din virksomhed fordele – både nu og i fremtiden Som de første i Danmark har vi hos TDC Erhverv introduceret både 5G-mobiltelefoni og mobilt bredbånd til små og store virksomheder. Og vi vil løbende lancere nye 5G-services til erhvervslivet.

1. Du får en stabil, trådløs forbindelse

Med 5G stiger hastigheden markant, når du up- og downloader data. Der følger en større stabilitet med, så du oplever færre afbrydelser og sidst, men ikke mindst, øges kapaciteten væsentligt, så flere kan være samtidig på netværket i geografisk afgrænsede områder. Helt konkret får du en mobilforbindelse, der kan måle sig med det, du kender fra et fast fibernet i dag.

2. Du får lettere ved at arbejde hjemme og på farten

5G gør det lettere at arbejde på farten og hjemmefra. Du kan holde videomøder i langt højere kvalitet og streame store mængder data helt uden at billedet fryser eller hakker. Du kan uden problemer dele tunge filer og med lethed arbejde direkte i dokumenter, der gemmes i skyen. 5G betyder mere frihed, og at du ikke længere skal lade dig begrænse, når det kommer til mængden af data.

3. Du får det bedst dækkende 5G netværk i Danmark

Som kunde hos TDC Erhverv får du Danmarks bedste 4G-mobilnet – der nu også byder på den bredeste 5G-dækning. TDC NET dækker nemlig 98,4 % af Danmark med 5G. Det er også værd at bemærke, at 4G-netværket nu er endnu hurtigere og mere stabilt efter den fuldendte opgradering til 5G.

4. Brug dine 5G-devices fra dag 1 – også den nye iPhone 12

Alle de 5G-mobil-telefoner vi leverer hos TDC Erhverv er testet på forhånd på vores 5G-net og fungerer fra dag ét. Og det er uanset, om du vælger en mobil fra Samsung, Sony, Motorola, Nokia eller en af de nye iPhone 12 modeller fra Apple. Mobilt bredbånd kræver en speciel 5G-hardware som bl.a. kan købes i et TDC Erhvervscenter eller du kan bruge en 5G-telefon som hotspot.

5. Du får en partner, der er helt fremme i forhold til udviklingen

Med TDC Erhverv får du en partner, der løbende vil tilbyde nye 5Gservices som fx. Fixed Wireless Access (FWA); en fast trådløs højhastighedsforbindelse, der kan erstatte bredbånd gennem nedgravede telefonkabler. Vi har en ambition om altid at understøtte de løsninger, vores kunder har og får behov for inden for 5G. Allerede nu samarbejder vi med flere kunder på case-niveau for på denne måde at blive klogere på, hvordan danske virksomheder kan udnytte 5G-teknologien. For eksempel inden for IoT.


Sådan kan du få 5G

Uanset om du har brug for at styrke forbindelsen på kontoret eller tage den med på farten, så har vi en løsning til dig. Se hvilke muligheder du har for at få 5G i vores forskellige abonnementer.


Mobilt Bredbånd


Styrk internetforbindelsen derhjemme, på kontoret, eller tag den med på farten. Få op til 1000GB data til fri afbenyttelse med Mobilt Bredbånd - Nu også med 5G.
Mobilabonnementer


Vores 5G-mobilabonnementer fås som selvstændige abonnementer med masser af tale og data til brug i både Danmark og udlandet.
One+ én komplet løsning


Vælg et One+ 5G-mobilabonnement i én komplet løsning med omstilling og samarbejdsværktøjer, der kan bygges til jeres behov
TDC Erhverv Teams


Få 5G med i dit TDC Erhverv Teams mobilabonnement, og saml alt ét sted.Spørgsmål og svar