TechIn Podcast Digitaliseringsloesninger

Digitaliseringsløsninger – hvordan vælger man?

Vi skal være digitaliserede. Men det kan ofte være lidt af en jungle at finde rundt i, når man skal finde de rigtige værktøjer. Vi drukner i muligheder af apps, løsninger og samarbejdsværktøjer – så hvordan vælger man? Hvordan finder man ud af, hvad der passer til ens virksomhed, kultur og medarbejdere?

I dette afsnit af TechIn dykker vi ned i selve udvælgelsesprocessen, når der skal implementeres nye værktøjer. Med i studiet har vi inviteret Christian Hannibal fra Dansk Industri og Peter Suhr Olsen fra Topdanmak, der skal gøre os klogere på, hvad man skal være opmærksom på, når man skal vælge digitale løsninger og værktøjer, og hvordan man sikrer sig at vælge rigtigt.

”Det kan være svært at tage dialogen med selve leverandøren omkring et system, fordi nogle gange efterspørger virksomheden måske et løbehjul, men leverandøren vil forsøge at sælge dem en Rolls-Royce.(…) Der skal sættes nogle klare mål for, hvad det er, man vil opnå ved at implementere et system snarere end at finde ud af, hvad det er for et system, man skal have. Det er rigtig vigtigt, at man ender med at have løst behovet frem for at stå med Rolls-Roycen.”
Christian Hannibal & Peter Suhr Olsen

Lyt med og bliv klogere på, hvordan man vælger de rigtige digitaliseringsløsninger

Christian H

Christian Hannibal er chef for Dansk Industris digitaliseringspolitik og daglig leder af DI Digital. Som digitaliseringspolitisk chef har Christian Hannibal det daglige ansvar for fagenheden Digitaliseringspolitik, som har til opgave at bistå medlemsvirksomhederne med at drage det fulde udbytte af den digitale omstilling.

Peter Suhr Olsen

Peter Suhr Olsen er en erfaren leder inden for forretningstransformation, hvor han bl.a. arbejder med Operational Excellence, Business Process Management og Change Management i store komplekse organisationer. I dag sidder Peter som Product Owner i Topdanmark.