Internet of Things – et spørgsmål om gode forbindelser

IoT er kommet for at blive, og flere danske virksomheder begynder at adoptere teknologien for at optimere, effektivisere eller tilføje yderligere værdi til deres forretning. Enhver IoT-løsning understøttes af en forbindelse, som muliggør, at data bliver leveret, så det kan omdannes til reel værdi. I dette afsnit af TechIn går vi i dybden med mobilteknologi for at blive klogere på, hvordan man vælger den rette forbindelse og datasammensætning til sin IoT-løsning.

Med i studiet har vi inviteret Anders Mynster fra FORCE Technology, Kim Bejstrup fra Acubit og Christian Bering fra Autonomous Mobility, der med deres store viden og praktiske erfaringer kan gøre os klogere på mobilteknologi og dets samspil med IoT.

Vi opdagede hurtigt, at der var mange forskellige teknologier til rådighed, og det var svært for os at finde ud af, hvilken teknologi der var den bedste til vores produkt. Vi forstod ret hurtigt, at der var plads til alle de forskellige teknologier, men at det handler om opgaven, der skal løses.
- Kim Bejstrup

Lyt med og bliv klogere på IoT og de gode forbindelser.

 

Kim Bejstrup har stor erfaring med Narrowband-IoT (NB-IoT). Kim ejer udviklings- og innovationsselskabet Acubit A/S, der er Narrowband-pionerer i Danmark. Acubit arbejder med mange forskellige NB-IoT løsninger og leverer både løsninger til industrien og produkter til private forbrugere, der bruges i hele verden.

Christian Bering er Technology & Data Lead hos Autonomous Mobility og har mere end 10 års erfaring fra it-konsulentbranchen. Hos Autonomous Mobility arbejder Christian med at udvikle en sammenhængende "mobility-as-a-service" løsning for selvkørende biler vha. 4G teknologi.

Anders Mynster er Senior Specialist hos FORCE Technology og arbejder tæt sammen med Alexandra Instituttet om Nordic IoT-centre, der samler det danske IoT-økosystem for at facilitere kontakt mellem aktørerne i branchen. Desuden står Anders i spidsen for IoT- og Wireless klubben og er medlem af det EU tekniske ekspertpanel hos Dansk Industri.