TechIn Podcast Episode 8

Digitaliseringsrejsen – hvordan kommer man i gang?

At gennemgå en digital transformation er en kæmpe opgave for enhver virksomhed. I dette afsnit af TechIn forsøger vi derfor at gøre dig klogere på, hvordan man igangsætter en digitaliseringsrejse i sin virksomhed. Hvad kræver det, og hvor skal man starte?

I studiet har vi besøg af to vidt forskellige virksomheder, der hver især har taget store skridt på digitaliseringsrejsen de seneste år. De fortæller, hvordan de gjorde – altså sådan helt konkret – og giver dig deres allerbedste råd.

"Når man bevæger sig ud på en digitaliseringsrejse, så er det enormt vigtigt, at man har opbakning. Når man vælger at gå den digitale vej, så er det jo fordi, man har et ønske om at effektivisere noget, gøre noget mere smidigt, eller tilbyde en ny tjeneste. Og det skal man se som en rejse mod et mål. Og for at kunne gøre det, har man brug for en ledelse, der bakker op om initiativet og ønsket om at gå den digitale vej. Fejler man undervejs, så betyder det ikke, at det ikke var det rigtige at gøre. Så det er vigtigt, at der er nogen, der skubber på, og som ønsker det – og det skal gennemsyre hele organisationen, at det er det, man gør."
- Johannes Pham

Lyt med og bliv klogere på, hvordan din virksomhed kommer i gang med digitaliseringsrejsen

Johannes Pham er teamleder og it-chef hos Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma, hvor han har været ansat i 12 år. Hos Søren Jensen har Johannes ansvaret for at lede it-afdelingen og understøtte virksomhedens digitale udvikling og anvendelse af teknologi.

Kasper Miller har arbejdet med digitale løsninger i 15 år. I dag sidder Kasper som senior it-projektleder hos Plesner med ansvarsområder inden for digital transformation og innovation, forretningsudvikling og projektledelse.