Bliv mere effektiv på farten

Flere og flere er produktive på farten og hjemmefra. Allerede i dag arbejder halvdelen af danskerne andre steder end på arbejdspladsen, og tendensen forventes at fortsætte. Det skyldes både nye måder at arbejde sammen på og øgede krav om fleksibilitet fra medarbejderside. Heldigvis er teknologien til at samarbejde, kommunikere, dele viden og betjene kunder på i dag blevet så moden,

at ingen behøver at bøvle med langsomt internet eller dårlig dækning, selv om man er væk fra arbejdspladsen. Her er nogle eksempler på produkter, der kan styrke kvaliteten af såvel videndeling som mobilitet i virksomheden. Brug det som nyttig inspiration til, hvordan din virksomhed kan udnytte teknologien til gøre forretningen mere mobil, agil og kundeorienteret.

Skype for Business

Fleksibilitet på den brugervenlige måde: Med Skype for Business går du nemt fra mail til chat og videre til videomøder. Du kan arbejde i de samme dokumenter som dine kolleger, uanset hvor du befinder dig. Skype for Business er en klient der samler alt under samme paraply i skyen. 

Gå til produktside

 

82 % af vores kunders medarbejdere mener, at hjemmearbejdspladser har stor eller nogen betydning for balancen mellem job og privatliv.

Home Internet

En hjemmearbejdsplads giver fleksibilitet i arbejdslivet uden at gå på kompromis med sikkerheden. Som virksomhed får dine medarbejdere sikkert og hurtigt internet og en række populære tilkøbsmuligheder som ekstra hastighed, YouSee Tv-pakker og Bredbåndstelefoni.

Gå til produktside
 

Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd med høj hastighed er forudsætningen for at kunne arbejde og være tilgængelig overalt. Vi har datapakker fra 2 GB og helt op til 200 GB på Danmarks bedste netværk. Det driftsstabile og hurtige mobile bredbånd er den bedste motivationsfaktor at have med i tasken.

Gå til produktside

Cisco løsning

Næste niveau i videomøder og personligt samarbejde på tværs af afdelinger, regioner og grænser. Her er det alfa og omega, at teknologien ikke driller, og derfor har vi eksperter i Ciscos anerkendte produkter inden for samarbejde, omnichannel og videoløsninger, så du får en driftssikker forbindelse. Læg dertil nærmest ubegrænsede muligheder for at tilpasse og udbygge løsningen med særlige funktioner efter behov.