En god start for nye medarbejdere

Det kræver mere end et adgangskort og en buket blomster at sikre den nye medarbejder en god start. De første dage, uger og måneder er vigtige for den nye kollegas loyalitet, og mange nyansatte tager – bevidst eller ubevidst – hurtigt en beslutning om, hvorvidt de bliver lang tid, eller om de er på gennemtræk. 

Jobstarten – den såkaldte onboarding – ligger heldigvis allerede i faste rammer i mange firmaer, hvor der er procedurer for netværksadgang, mobilnummer og alle de andre ting, der får den nyansatte til at føle sig hjemme fra dag 1. Vi bidrager til vellykket onboarding med løsninger som One og Scale, der gør det nemt at oprette numre og administrere telefoni.

Selvbetjening

Den hurtige vej til at håndtere nye medarbejdere. Med Selvbetjening kan du oprette numre og administrere dine kommunikationsløsninger ét sted. Du får overblik over forbrug og fakturaer. Du kan administrere abonnementer, spærre/bestille simkort og meget mere. 

Værd at vide om onboarding

Det er en god investering at bruge tid og ressourcer på at tilrettelægge en procedure for onboarding i virksomheden. En metode kan være at tænke forløbet igennem på forhånd og udfærdige en række tjeklister, så der er styr på detaljerne. Det giver den nye kollega det bedste indtryk, hvis arbejdsplads, telefon, pc og de øvrige værktøjer er klar ved ankomsten, og der er sørget for kodeord, simkort, telefonnummer osv.

Derudover er der de mere bløde punkter, som en fast procedure også kan hjælpe på vej. Det gælder fx etablering af netværk i organisationen, så den nyankomne straks indgår i inspirerende relationer. Derudover skal medarbejderen have et indtryk af kulturen i virksomheden, og hvordan man griber tingene an. Endelig er forventningsafstemning alfa og omega, hvis den nye kollega hurtigt skal bidrage konstruktivt.

God introduktion fastholder

Ansatte, som får en velstruktureret og gennemtænkt onboarding, har 70 % større sandsynlighed for fortsat at være på arbejdspladsen efter tre år.

Kilde: BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø

One

Giver dig større fleksibilitet

One løsningen lever op til sit navn ved at være en samlet omstillings- og kommunikationsløsning, der styrker samarbejde og kundeservice. Men det er også uhyre nemt at justere antallet af medarbejdere med løsningen, og den er derfor også det ideelle valg til at sikre smidig onboarding. Med One får den nye medarbejder adgang til nyttige kommunikationsværktøjer og kommer i gang med det samme.

Gå til produktside

Scale

Skruer du selv op og ned for

TDC Scale er en Unified Communications-løsning, der rummer omstilling, fastnet, mobilpakker, filialer og hjemmearbejdspladser. Her kan du vælge mobilpakker og bordtelefon på forhånd til den nye kollega, så han eller hun er godt kørende fra første dag. Og som produktnavnet antyder, er det nemt at skalere op og ned i takt med, at behovene ændrer sig.

Gå til produktside

Attraktive medarbejderfordele

Fordele vejer tungt, når det gælder medarbejderloyalitet. Det kan for eksempel være hjemmearbejdspladser med internetadgang, opgradering af hastigheden i hjemmet, firmabetalt mobiltelefon med adgang til YouSee Musik og YouSee TV & Film.

Derudover tæller det også, hvis arbejdsmiljøet er velfungerende med fleksible rammer for opgaverne, en høj grad af mobilitet og en god balance mellem arbejde og privatliv. Det kan du hjælpe på vej med en række muligheder for at være produktiv på farten. 

 

82 % af vores kunders medarbejdere mener, at hjemmearbejdspladser har stor eller nogen betydning for balancen mellem job og privatliv.

 

Home Internet

En hjemmearbejdsplads giver fleksibilitet i arbejdslivet uden at gå på kompromis med sikkerheden. Som virksomhed får dine medarbejdere sikkert og hurtigt internet og en række populære tilkøbsmuligheder som ekstra hastighed, YouSee Tv-pakker og Bredbåndstelefoni.

Gå til produktside

Sig velkommen med en ny mobil

Hos TDC Erhverv kan du vælge de nyeste smartphones på markedet, så din nye medarbejder kan få det fulde udbytte af vores lynhurtige 4G-netværk. Sortimentet omfatter både iPhone og Android-mobiler i alle prisklasser. Få det fulde overblik i vores webshop, og bestil online til hurtig levering.

Gå til mobilshop