TDC mail bliver til YouSee

Ét stærkt YouSee

TDC Privat og YouSee er blevet samlet til ét stærkt YouSee. Fremover finder du derfor hjælp til både YouSee og tidligere TDC Privat-produkter på yousee.dk.

Klik her for at gå til YouSee.dk

Vi har samlet TDC Privat og YouSee, således at alle dine TDC produkter er blevet til YouSee. Det gælder også din TDC mail, men bare rolig - det ændrer ikke noget ved din mail, som fungerer præcist som den plejer. Det eneste du skal vænne dig til er, at vi skifter farve fra TDC-blå til YouSee-grøn.

TDC online mail fungerer som det plejer

Selvom vi samler TDC og YouSee, skal du ikke være bekymret. Vi ændrer ikke på de produkter, du allerede har og de vil fungere nøjagtigt som de plejer. Så selvom du i dag har webmail fra TDC, kan du stadig sende og modtage email præcis som hidtil.

Ændrer I min TDC mail? Nej, din TDC mail forbliver som du kender den

Selvom du i dag er vant til din TDC mail, skal du ikke blive bekymret når vi sammenlægger TDC og YouSee. Din mail fungerer som den plejer, ligesom alle de øvrige YouSee og TDC produkter, du allerede har.


Du skal ikke ændre i din mail opsætning eller i opsætningen på noget af dit andet udstyr. Hverken TV box, router eller noget som helst andet. Det hele fungerer helt som det plejer, men vi sidder naturligvis klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål, oplever fejl eller har brug for support.