TDC HomeTrio bliver til YouSee

Ét stærkt YouSee

TDC Privat og YouSee er blevet samlet til ét stærkt YouSee. Fremover finder du derfor hjælp til både YouSee og tidligere TDC Privat-produkter på yousee.dk.

Klik her for at gå til YouSee.dk

Vi har samlet TDC Privat og YouSee, således at alle dine TDC produkter er blevet til YouSee. Det gælder også TDC HomeTrio, men du kan være helt rolig - du skal hverken have nyt udstyr eller ændre i opsætningen på det nuværende. Det eneste du skal vænne dig til, er at vi har skiftet farve fra TDC-blå til YouSee-grøn. Ellers fungerer alt som det plejer.

Hvad er HomeTrio?

TDC HomeTrio samler det bedste TV, bredbånd og telefoni i én løsning, for at gøre det så let for dig som overhovedet muligt, at vælge. Med HomeTrio får du et væld af tv-kanaler, lynhurtigt bredbånd og telefoni i en og samme pakke. Med en HomeTrio-løsning, får du alt det, du har brug for.

Vil du vide mere om HomeTrio?

Du kan ikke længere bestille TDC HomeTrio, men din HomeTrio-pakke fortsætter naturligvis uændret hos YouSee, så du fortsat har TV, Bredbånd og Telefoni.

Få hjælp til dine tidligere TDC produkter hos YouSee kundeserviceLæs mere om alle vores produkter og se præcist hvad vi kan tilbyde dig som kunde hos YouSee