TDC Bredbånd – nu en del af YouSee

Ét stærkt YouSee

TDC Privat og YouSee er blevet samlet til ét stærkt YouSee. Fremover finder du derfor hjælp til både YouSee og tidligere TDC Privat-produkter på yousee.dk.

Klik her for at gå til YouSee.dk

Vi har samlet TDC Privat og YouSee, så vi kan tilbyde dig internet med de bedste og hurtigste bredbåndshastigheder. Så når du har bredbånd hos YouSee, er du altid sikret en løsning, der passer til dig og dine behov. Samtidig får du adgang til Danmarks største underholdningsunivers.

Med YouSee Bredbånd er du altid sikret en lynhurtig up- og download hastighed, uanset om du streamer tv eller surfer meget. Vi leverer internet over hele Danmark via DSL (som er via telefonstikket) eller Coax (som er via kabel-tv stikket) med download hastigheder på helt op til 500 Mbit.

På linket nedenunder kan du indtaste din adresse, og se hvilke løsninger, som vi kan tilbyde i netop dit område inden for bredbånd, tv og mobiltelefoni:

Se mere om bredbånd fra TDC og YouSee

Har du allerede Bredbånd fra TDC? 

Dit TDC internet fortsætter, som du kender det, uden at vi har foretaget nogle ændringer. Du skal blot vænne dig til vores nye farve, der er skiftet fra TDC-blå til YouSee-grøn. Derfor skal du ikke have nyt udstyr, eller selv foretage ændringer i din opsætning eller på dit DSL modem/router.


Har du brug for hjælp til TDC internet? 

Du kan altid finde hjælp til dit TDC bredbånd ved at kontakte YouSee online kundeservice eller selvbetjening. Her kan du også finde information om dine regninger og abonnement.

Hvis du har spørgsmål til TDC ADSL, wifi, hastighed eller driftsinformation, kan du finde yderligere information her:

Få hjælp til dit TDC Bredbånd

Gå til TDC Selvbetjening på Mit YouSee

 

<>