Køb OnePlus 6 mirror black med 128 GB hukommelse

Få mere mobil for pengene end nogen anden topmodel på det danske marked med OnePlus 6

Specifikationer
Kamera: 16 megapixels + 20 megapixels dual kamera
Display: 6,28” AMOLED-skærm (2280 x 1080 pixels)
Batteri: 3300 mAh
Face Unlock
Vandafvisende design
Mål: 155.7 x 75.4 x 7.75 mm

 
Køb OnePlus 6 her

Selvom det ikke er længe siden OnePlus lancerede OnePlus 5T, er firmaet allerede klar med deres nye model: OnePlus 6.

OnePlus har lanceret deres hurtigste telefon til dato. Den kraftfulde Qualcomm Snapdragon 845-processor og op til 8 GB RAM gør telefonen lynhurtig og effektiv. OnePlus 6 er kraftfuld, intuitiv, hurtig og brugervenlig. Den lader dig kører flere apps og programmer samtidig uden at din smartphone bliver langsommere – og så er den vandafvisende.  

Køb OnePlus 6 her

Dual kameraet på OnePlus 6 giver imponerende billeder

Dual kameraet på 16 + 20 megapixel giver dig imponerende billeder i alle slags lysforhold. Med Smart Capture får du altid klare og skarpe billeder, hvor alle detaljer er med. 


16 megapixel selfies og professionelle portræt-billeder med Portrait Mode

Du får et imponerende kamera på forsiden af OnePlus 6 på hele 16 megapixel. Så er du altid blot et klik væk fra det perfekte selfie. Som noget helt banebrydende kan du bruge Portrait Mode featuren på begge kameraer - så kan du også tage portrætfotos af dig selv med kameraet på forsiden af telefonen.


4K video med super slow motion og nemt redigeringsværktøj

Optage video i 4K-kvalitet med 60 billeder i sekundet på OnePlus 6. Kameraet stabiliserer billedet, så du altid får skarpe videoer uden rystelser.

Du kan også optage video i super slow motion med 480 billeder i sekundet, så du kan fange de små detaljer, du ikke normalt ser, fx sne og vanddråber falde til jorden i super høj og detaljerig kvalitet. 

OnePlus 6 kommer med indbygget videoredigering, så du nemt kan redigere dine videoer med filtre, slow motion, reverse og loop effekter.

Face Unlock på OnePlus 6

Face Unlock gør det nemmere og mere sikkert at låse skærmen op på din smartphone. Intelligente sensorer analyserer og genkender dine unikke ansigtstræk, så du hurtigt kan låse din telefon op blot ved at kigge på skærmen. Du har selvfølgelig stadig mulighed for at låse OnePlus 6 op med fingeraftrykssensoren på bagsiden af telefonen.

OxygenOS og Dual SIM

Styresystemet på OnePlus 6 hedder OxygenOS og er baseret på Android 8.1 fra Google. OxygenOS giver dig en simpel og minimalistisk brugerflade uden for mange forudindstillede apps og programmer.

Med dual sim har du arbejds- og privattelefon samlet i OnePlus 6. Du kan have to simkort i på samme tid, så du med få klik på skærmen nemt og hurtigt kan skifte mellem arbejds- og privattelefon.

3300 mAh-batteri med lynhurtig opladning

OnePlus 6 kommer med et stærkt og holdbart 3300 mAh-batteri. Med Dash Charge kan du oplade din smartphone lynhurtigt. På blot ½ time med Dash Charge-opladeren, får du strøm på din smartphone til en hel dag.

Med Dash Charge kan du også bruge din telefon mens dens lader uden at selve opladningen går langsommere. Så kan du uden problemer streame videoer og tjekke Facebook og Twitter, så meget du vil, mens din telefon sidder i opladeren.