Køb OnePlus 6 med 4K video og dual-kamera

Den hurtigste telefon til dato fra OnePlus

Specifikationer
Kamera: 16 megapixels + 20 megapixels dual kamera
Display: 6,28” AMOLED-skærm (2280 x 1080 pixels)
Batteri: 3300 mAh
Face Unlock
Vandafvisende design
Mål: 155.7 x 75.4 x 7.75 mm

Den kraftige OnePlus 6 i mirror black med 8 GB RAM indeholder Quallcomm Snapdragon 845-processor, som gør denne telefon til den hurtigste fra OnePlus til dato. 

Køb OnePlus 6 her

Vandafvisende smartphone med livagtige billeder

Denne telefon fra OnePlus er super effektiv og intuitiv. Du kan køre flere apps på samme tid, uden at din OnePlus 6 bliver langsommere. OnePlus har udviklet denne telefon for at du kan gøre mere på mindre tid, så du kan lynhurtigt skifte mellem at arbejde, browse eller spille på din telefon. 

Den imponerende 19:9 skærm er OnePlus’ mest livagtige skærm til dato, uanset hvad du bruger telefonen til. Som om det ikke var nok, så er telefonen også vandafvisende.  


Smukke billeder i alt slags lys

Uanset om du tager selfies eller landskabsbilleder, er du sikret imponerende resultater med dual-kameraet på 16 + 20 megapixel. Smart Capture giver dig nemlig klare og skarpe billeder, hvor alle detaljer er med. 

Du kan bruge Portrait Mode på begge kameraer, og da frontkameraet på OnePlus 6 er på 16 megapixel, får du altid flotte portrætter af dig selv og dine andre motiver. 


Super slow motion og video i 4K-kvalitet

Kameraet i OnePlus 6 stabiliserer billedet, så dine videoer altid står knivskarpt og uden rystelser. Du kan både optage video i super slow motion med 480 billeder i sekundet samt optage video i 4K-kvalitet med 60 billeder i sekundet. Så uanset hvilket type video, du optager, får du alle de små detaljer med i højeste kvalitet. 

Efterfølgende kan du nemt redigere dine med videoer filtre, slow motion, reverse og loop effekter. OnePlus 6 har nemlig indbygget et nemt videoredigeringsprogram.

Lås op med Face Unlock

På din nye OnePlus 6 kan du bruge den ultrasikre Face Unlock, der gør det mere sikkert at låse skærmen op på din smartphone. De intelligente sensorer, der er indbygget i telefonen, analyserer og genkender nemlig dine ansigtstræk, så kun du kan låse din OnePlus 6 op ved bare at kigge på skærmen. 

Du kan stadig låse din OnePlus 6 op med dit fingeraftryk på bagsiden af telefonen.

To telefoner i én

Med OnePlus 6 kan du have både arbejds- og privattelefon samlet i én telefon takket være dual sim. Det betyder, at du kan have to simkort i på samme tid, og med få klik skifter du mellem din arbejds- og privattelefon. 

Styresystemet, OxygenOS, er baseret på Android 8.1 fra Google. OxygenOS på OnePlus 6 betyder en simpel og minimalistisk brugerflade uden for mange præ-installerede programmer. 

Hurtigere opladning

Få nok strøm til en hel dag på bare en halv time med det stærke 3300 mAh-batteri. Takket være Dash Charge-opladeren går det lynhurtigt at lade din OnePlus 6 op.

Du kan desuden fortsætte med at bruge telefonen, mens den lader uden at opladningen går langsommere. Det har altså ingen betydning, at du streamer videre på din OnePlus 6 – den lader stadig ligeså hurtigt.