Features

PhotoShop

Billedredigering og -komposition. Skab og forbedr fotos, illustrationer og 3D-grafik. Design websteder og mobilapps. Rediger videoer, simuler realistiske malerier og meget mere.

Lightroom

Rediger, strukturer, gem og del fotos overalt. Få dine fotos, som du vil med brugervenlige værktøjer til forbedring af lys og farve, brug af filtre med mere.

Illustrator

Vektorgrafik og illustration. Skab logoer, ikoner, tegninger, typografi og illustrationer til tryk, internet, video og mobil.

InDesign

Sidedesign og layout til trykte og digitale udgivelser. Alt hvad du behøver til at lave plakater, bøger, digitale magasiner, eBooks, interaktive PDF'er med mere.

Adobe XD

Lav design og prototype samt del brugeroplevelser. Gå fra koncept til prototype med Adobe XD, som er en alt-i-én UX/UI-løsning til at desige websites, mobilapps med mere.

Adobe Premiere Pro

Videoproduktion og -redigering. Lav råoptagelser om til fejlfri produktioner, rediger, juster farve, raffiner lyd og meget andet.

After Effects

Filmagtige visuelle effekter og bevægelsesgrafik. Skab kinematiske filmtitler, introer og overgange. Animer et logo eller en figur. Alt det, og meget mere.

Dimension

Skab fotorealistiske 3D-billeder til branding, produktbilleder, emballagedesign med mere.

Acrobat Pro

Skab, rediger, underskriv og del PDF-dokumenter og formularer på enhver enhed.

Dreamweaver

Design og udvikl moderne, responsive websteder. Få hurtigere, lettere metoder til at designe, kode og udgive hjemmesider og internetapplikationer, der ser fantastiske ud på enhver skærm.

Animate

Interaktive animationer til flere forskellige platforme (tidligere Flash Professional). Design interaktive vektoranimationer til spil, apps og internettet. Gør tegneserier og bannerannoncer levende. Og meget mere.

Adobe Audition

Lydindspilning, mixning og restaurering. Oplev markedets bedste lydrensnings-, restaurerings- og præcisionsredigeringsværktøj til design af video, podcasting og lydeffekt med mere.

Lightroom Classic

Desktop-fokuseret fotoredigering. Pep farverne op, giv kedeligt udseende optagelser liv, fjern distraherende objekter og gør skæve optagelser lige.

Tegnanimator

Animer dine 2D-figurer i realtid. Dine ansigtsbevægelser kopieres, så din figur handler - og reagerer - realistisk.

Spark

Gør det hurtigt og nemt at skabe grafik, websider og videohistorier til de sociale medier overalt gratis.

Bridge

Centraliser dine kreative elementer. Arranger personlige og teamets elementer, batchrediger med lethed, tilføj vandmærker, opsæt centrale farveindstillinger med mere.

Media Encoder

Få videofiler hurtigt klar til stort set enhver skærm. Overfør, transkod, skab proxy-værdier og udgiv lige det format, du vil. Arbejd med medier på en ensartet måde på tværs af applikationer.

InCopy

Med InCopy kan tekstforfattere og redaktører designe tekst, spore ændringer og lave enkle layoutændringer i et dokument, samtidig med at designere arbejder på det samme dokument på samme tid - uden at overskrive hinandens ændringer.

Prelude

Du kan hurtigt mærke og transkode videooptagelser og hurtigt lave en rå beskæring med Prelude CC.

Fuse (Beta)

Skab unikke 3D-figurer til dine PhotoShop-billeder, prototyper og meget mere.

Media Encoder

Få videofiler hurtigt klar til stort set enhver skærm. Overfør, transkod, skab proxy-værdier og udgiv lige det format, du vil. Arbejd med medier på en ensartet måde på tværs af applikationer.