Marketplace Marketplace

Øg effektiviteten i din hverdag med markedets bedste softwareløsninger

De bedste softwareløsninger, der kan tilpasses din virksomheds skiftende behov
Dansksproget rådgivning og support
Kom nemt og hurtigt i gang

Det skal være så simpelt som muligt for dig at digitalisere din virksomhed. Derfor har vi udvalgt og samlet markedets bedste softwareløsninger, som kan styrke og effektivisere jeres arbejdsgange. I Marketplace fra TDC Erhverv finder du kun softwareløsninger, som kan skabe værdi for din virksomhed. Alle løsninger kan tilpasses jeres behov i takt med at virksomheden vokser og uanset branche. De ligger naturligvis også i skyen, så I kan bruge dem overalt, og I skal heller ikke bekymre jer om pladskrævende installeringer. Vi hjælper jer godt i gang og supporterer undervejs, hvis I får brug for hjælp – naturligvis på dansk.

Alle løsninger

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, før du vælger?

Ring til os på: 46 57 78 30

FAQ

 • Hvad er fordelene ved at købe software gennem TDC Erhverv Marketplace?

  Simpelt, sikkert og med dygtig dansksproget support. Efter mange års erfaring med salg af software, har vi nu samlet de absolut bedste softwareløsninger på markedet i dag. Alle er de samlet i dette sikre og simple univers, hvor du med ganske få klik kan finde din kommende softwareløsning. Aldrig før har det været så nemt. Vi tilbyder kvalificeret hjælp så du kommer hurtigt i gang med din nye løsning uden at det koster ekstra. Skulle der opstå problemer hen ad vejen, er vi naturligvis klar med dygtig og gratis dansksproget support.
  Opdateret 08.10.2018 01.58
 • Jeg kan ikke finde den softwareløsning jeg leder efter.

  Har du svært ved at finde løsningen der matcher netop dit behov? Hvis ja, så ring til os på 46 57 78 30 eller skriv på adoption@tdc.dk så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
  Opdateret 11.10.2018 08.31
 • Hvad med allerede eksisterende software?

  Mange foretrækker at have alle deres tele- og softwareløsninger hos TDC Erhverv pga. enkelheden, sikkerheden og supporten. Hvis du vil migrere dine licenser til TDC Erhverv, så kontakt en af vores eksperter, som sidder klar til at drøfte mulighederne med dig på 77 33 71 70.
  Opdateret 11.10.2018 08.51
 • Hvordan kan jeg ændre antallet af licenser?

  Uanset om du foretager din bestilling online eller med en af vores folk i røret, angiver du naturligvis selv præcis, hvor mange licenser du skal bruge. Vil du annullere dit køb eller ændre antallet af licenser efter færdiggjort bestilling, sidder vores dygtige supportmedarbejdere klar til at hjælpe dig på 77 33 71 70.
  Opdateret 11.10.2018 08.51
 • Kan jeg få hjælp til at komme i gang?

  Vi tilbyder kvalificeret hjælp til at hente softwaren og få dig op at køre med den, så du får det optimale ud af din nye løsning. For yderligere spørgsmål vedrørende opsætning kontakt os gerne på 77 33 71 70.
  Opdateret 11.10.2018 08.51
 • Hvor lang tid tager det at komme i gang?

  Ikke lang tid. Vil du hurtigt i gang, er TDC Erhverv Marketplace det rigtige sted for dig. Så snart vi har modtaget dit ønske er bestillingen i gang.
  Opdateret 11.10.2018 08.51