Installation af dit bredbåndsprodukt

Læs hvordan vi installere dit bredbåndsprodukt

Installation på erhvervsadresse

Installationen bliver afsluttet i skilleliste/multistik i krydsfeltet, som udgør afslutningspunkt. Kabling derudover er ikke inkluderet, men kan laves efter aftale med teknikeren, som udfører dette mod betaling.

Installationen i private husstande eller erhverv på privatlignende adresse

Hvis du har bestilt Bredbånd med Godt I Gang, inkluderer installationen op til 15 meter kabel, som skal kunne fastgøres på sømbart underlag. Eventuelle gennemboringer af lette konstruktioner på én etage er inkluderet. Du skal sørge for, at teknikeren har uhindret adgang til det sted, udstyret skal installeres. På bredbånd med trådløs, inkluderer installationen trådløs opsætning på én pc/tablet eller lignende samt en kort gennemgang af den trådløse dækning på adressen.

Ved en Gør Det Selv sender vi det nødvendige udstyr med posten nogle dage før den aftale installationsdato. Du behøver ikke at være hjemme på dagen. Vi informerer dig via sms, når dit nye produkt er klar til brug.

Hvis du har bestilt tv, inkluderer installationen op til 15 meter kabel frem til digitalmodtageren med harddisk, der skal stå ved dit første tv. Kablet skal kunne fastgøres på sømbart underlag. Eventuelle gennemboringer af lette konstruktioner på én etage er inkluderet. Hvis du har bestilt tv i øvrige rum, bliver de installeret trådløst, hvis det er muligt. Ellers bliver installationen udført med op til 15 meter kabel pr. tv-tilslutning. Du skal sørge for, at teknikeren har uhindret adgang til det sted, udstyret skal installeres.

Har du stadig brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os: