Driftsstatus og Trafikstatistik

Her på siden kan du se hvordan du kan se driftsstatus og trafikstatistik

Netværksstatistik i Selvbetjening

I Selvbetjening under Driftsinformation finder du menupunktet Netværksstatistik. Hvis du har bredbånd, fiber eller mobilnet hos TDC Erhverv, kan du her vælge Driftsstatus (ping) og Trafikstatistik og få vist en oversigt over alle dine forbindelser med tilhørende kredsløbs-ID.

Driftsstatus (ping)

Med driftsstatus får du en live status på dine dataforbindelser hos TDC Erhverv. Alle forbindelser med TDC Erhverv router bliver kaldt (pinget) fra en central TDC-server i nettet hvert 5 minut. Når driftsstatus på den enkelte forbindelse vises med et lille, grønt lys, er der ok svar retur. Hvis forbindelsen skulle være afbrudt, og vi ikke får noget svar retur på kaldet fra TDC-routeren, lyser en lille, rød prik. Hvis du har valgt at tilslutte eget udstyr direkte på forbindelsen, og dette tillader et svar på ping, vil der også være grønt lys på forbindelsen i oversigten, hvis vi har ok svar retur fra udstyret.

I oversigten under driftsstatus vil der samtidig være angivet den tekniske svartid i millisekunder (ms) på vores kald fra nettet til routeren på den enkelte forbindelse. Hvis du har valgt at tilkøbe overvågning til dine forbindelser, vil dette også fremgå i oversigten. Med overvågning holder vores overvågningsafdeling aktivt holder øje med den enkelte forbindelse, og ved eventuelle nedbrud oprettes fejlsager automatisk hos os. Efterfølgende bliver du kontaktet af vores en af vores medarbejdere, som informerer dig om det videre fejlretningsforløb.

Trafikstatistik (forbrug af båndbredde)

Med Trafikstatistik får du mulighed for at følge dit forbrug af båndbredden på din forbindelse. Den generelle tendens på dataforbindelser er, at forbruget og behovet for båndbredde er stigende. Med denne funktionalitet kan du løbende følge med i, hvornår du har behov for opgradering af din båndbredde, så du undgår flaskehalse og performanceproblemer i din internet- og netværksløsning.

Ved at søge et konkret kredsløb op på sitet og derefter vælge fra og til periode, vil du få vist en graf over det aktuelle båndbreddeforbrug på forbindelsen. Hvis du har flere services på din forbindelse, fx en internetservice og en MPLS-service, vil du få mulighed for at vælge forbruget samlet for hele forbindelsen (accessen), men du kan også vælge at se den pr. den enkelte internetservice eller MPLS-service. Hvis du har en MPLS-netværksløsning, hvor du har tilkøbt Quality of Service, vil du kunne se forbruget på forskellige tekniske trafikklasser også.

Har du stadig brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os: