Sikkerheden i Selvbetjening

Selvbetjening er beskyttet af et sikkert adgangssystem, hvor du og dine medarbejdere logger ind med personligt brugernavn og adgangskode. Det forhindrer uvedkommende i at få adgang til dine data.

I Selvbetjening får I adgang til et administrationsmodul, hvor den udpegede administrator kan give andre medarbejdere adgang til bestemte funktioner. På den måde kan forskellige medarbejdere have forskellige rettigheder til tjenesterne i Selvbetjening.

Når du er logget ind

Når du bruger Selvbetjening, bliver data overført fra din computer til Selvbetjening via en krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Det betyder, at de oplysninger, du indtaster, og som bliver vist på skærmen, er utilgængelige for udefrakommende.

Når du er logget ud

Når du logger ud af Selvbetjening, forlader du det sikre område. Som en ekstra sikkerhed bliver du derfor automatisk logget ud, hvis du er logget ind i mere end 30 minutter uden at foretage dig noget. Du skal blot logge dig ind igen for at kunne fortsætte arbejdet.

Har du stadig brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os: