Hvordan aktiverer jeg mit eSIM?

Find hjælp til hvordan du aktiverer dit eSIM, ser om det er aktiveret og hvad du gør hvis du oplever fejl med aktiveringen.

Hvordan aktiverer jeg mit eSIM?

Inden du aktiverer dit eSIM, skal du lukke SIM-kort skuffen og have adgang til wi-fi eller et mobilt netværk og have installeret det nyeste styresystem på din telefon eller tablet.

Overordnet guide til installation og aktivering af dit eSIM: Gå til "Indstillinger" > Vælg "Mobilnetværk" eller "Administration af simkort" > Vælg "Tilføj mobilabonnement" > Scan QR-koden ved at holde din telefon henover den > Indtast pinkoden til dit eSIM

Installationen og aktiveringen af dit eSIM kan variere en smule alt efter, hvilken telefon eller tablet du ønsker at installere dit eSIM på. Vi henviser dig derfor til producenten af din telefon eller tablet for yderligere information om installation og aktivering. Bemærk: QR-koden kan kun benyttes 1 gang.

Hvordan kan jeg se, at eSIM er blevet aktiveret?

iPhone:
Gå til "Indstillinger" >Gå til "Mobilnetværk" > Dit eSIM abonnement er aktivt, hvis det fremgår under "Mobilabonnementer" > Du kan slå dit eSIM til og fra ved at klikke på det pågældende eSIM, men det vil stadig være aktiveret på din telefon.

Samsung:
Gå til "Indstillinger" > Gå til "Forbindelse" > Gå til "Administration af simkort" > Dit eSIM-abonnement er aktivt, hvis det fremgår under "eSimkort" > Du kan slå dit eSIM til og fra ved at klikke på det pågældende eSIM, men det vil stadig være aktiveret på din telefon.

Bemærk: QR-koden kan kun benyttes 1 gang.

Jeg kan ikke aktivere mit eSIM på min telefon eller tablet. Hvad gør jeg?

Hvis du har problemer med at aktivere dit eSIM, kan det skyldes, at:

  1. du ikke har wi-fi -eller mobil internetforbindelse
  2. du ikke har opdateret din telefons styresystem til den seneste version

Undersøg disse to muligheder. Hvis det ikke virker, kan du kontakte vores kundeservice på 70709090.

Skal jeg bruge pinkode til eSIM?

Ja, pinkode til eSIM er som standard aktivt af sikkerhedsmæssige årsager. Du skal benytte pin- og pukkode til dit abonnement, fuldstændig som du har været vant til med dit fysiske simkort.

Er det muligt at tilføje egen pinkode til eSIM?

Ja, du kan lave din egen pinkode til eSIM. Det er fuldstændig som på et fysisk simkort.

Er der udløbsdato på QR-koden?

Nej, der er ingen udløbsdato på en QR-kode. Du kan dog kun benytte QR-koden én gang.

Har du stadig brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os: