Køb Apple iPhone X med 64 GB eller 256 GB hukommelse

iPhone X – Glasdesign med intelligente features. 

Specifikationer
5,8” all-screen OLED Multi-Touch-skærm
3D Touch
IP67-klassificeret
A11 Bionic-chip med 64-bit-arkitektur
12 MP kamera med vidvinkel- og teleobjektiv
4K-videooptagelse
7 MP frontkamera
Ansigtsgenkendelse via TrueDepth-kamera

 
Køb iPhone X her

iPhone X fra Apple er spækket med nyskabende specifikationer

iPhone X giver dig først og fremmest en skærm du aldrig har set fra Apple før: Et 5,8” OLED-display, der fylder hele forsiden af telefonen. Du får også et 12 megapixels dual-kamera med mulighed for at optage video i 4K-kvalitet samt et 7 megapixles frontkamera. 

Vi stopper ikke her. Du får også Apples nye A11 Bionic chip, og det nye iOS 11, der baner vej for Augmented Reality. Telefonen kommer med et llitiumionbatteri med mulighed for trådløs opladning. 

Sidst men ikke mindst for har Apple på ægte hi-tech facon udviklet en helt ny måde at holde din nye smartphone sikker på med FaceID. 

Alt dette får du i et elegant design af glas. Mobilen tåler støv og vand med IP67-klassificering. Du kan vælge mellem 64 GB eller 256 GB, og så kommer iPhone X i farverne space grey og sølv. Mobilen måler X-modellen 143,6mm x 70,9mm x 7,7mm og vejer 174 gram, og så bruger den Nano-sim. iPhone X kommer i farverne space grey og sølv, og plads er der nok af! iPhone X kommer med enten med 64GB eller hele 256GB. Valget er dit!

Køb iPhone X her

Et knivskarpt skærmbillede med OLED-display

Med 5,8” OLED Super Retina HD-skærm med en opløsning på 2436 x 1125 pixels får du et skærmbillede af højeste kvalitet med stærke og præcise farver, perfekt lysstyrke og et kontrastforhold på 1.000.000:1. 

Med True Tone får du flotte farver og et knivskarpt skærmbillede i alle lysforhold og vinkler. Skærmen fylder hele overfladen på iPhone X og har 3D Touch og tap-to-wake. 

Apple byder velkommen til FaceID og siger farvel til hjem-knappen

Teknologien sætter ingen grænser, og Apple har indført FaceID. Med FaceID låser du din iPhone X op ved blot at kigge på skærmen. Det avancerede TrueDepth-kamera registrerer og analyserer 30.000 punkter i dit ansigt med intelligente sensorer. 

Apple er gået helt væk fra hjem-knappen, og nu kan du tilgå apps på din iPhone X med den intuitive swipe-navigation.

Dual-kamera med nye features på iPhone X

iPhone X’s nye dual-kamera kommer med 12 megapixels med vidvinkel, optisk zoom og op til hele 10 x digitalt zoom – på den måde kan du altså tage billeder på lang afstand og stadig få de små detaljer med. 

Både front- og bagkameraet har portrætfunktion og portrætlys, og kameraerne er udstyret med optisk billedestabilisering, så du kan tage knivskarpe fotos selvom du befinder dig i dårlig belysning eller er i bevægelse. 

Video i 4K-kvalitet på iPhone X

Du får også rig mulighed for at optage videoer i 4K-kvalitet – på den måde får du videooptagelser med helt op til 60 billeder i sekundet.

iPhone X: Stærkt batteri og trådløs opladning

Apples llitiumionbatteri holder din smartphone i gang hele dagen. Batteriet holder i op til 21 timers taletid, op til 12 timers online surfing eller 13 timers videoafspilning. 

Med en Qi-oplader dock som tilbehør til din iPhone X er det slut med at fumle med kabler og strømstik. Du sætter lægger bare iPhone X på oplader-docken og lader den klare resten. 

Apple introducerer den nye A11 Bionic chip

Apple har offentliggjort den nye A11 Bionic chip, der er med til at gøre iPhone X både hurtigere og mere energieffektiv. Faktisk er den nye A11 Bionic chip 70% hurtigere med en ydeevne, der er 25% forbedret fra den tidligere A10-processor. 

Den nye A11 Bionic chip er blandt andet drivkraften bag telefonens mange nyskabende og visionære specifikationer, og selvom processoren er blevet en del mere intelligent siden A10-modellen går det ikke ud over batteriet. Tværtimod. 

iPhone X: Stærkt batteri og trådløs opladning

Apples llitiumionbatteri holder din smartphone i gang hele dagen. Batteriet holder i op til 21 timers taletid, op til 12 timers online surfing eller 13 timers videoafspilning. 

Med en Qi-oplader dock som tilbehør til din iPhone X er det slut med at fumle med kabler og strømstik. Du sætter lægger bare iPhone X på oplader-docken og lader den klare resten. 

iOS 11 og Augmented Reality: Apple byder velkommen til fremtiden

Det seneste operativsystem iOS 11 fra Apple bryder rammerne mellem dit digitale og dit virkelige liv, så dit liv bliver ekstra hi-tech. Med iOS 11 får du rig mulighed for at opleve den fantastiske virkelige verden krydret med det bedste fra den virtuelle med Augmented Reality. 

A11 Bionic chip, iOS 11 og kameraet arbejder sammen og skaber en verden af muligheder inden for Augmented Reaity. Augmented Reality gør det blandt andet muligt for dig at spille spil i det miljø du befinder dig i samtidig med at animerede figurer hopper rundt omkring dig. Har du et nyt møbel i tankerne? Augmented Reality-applikationer giver dig mulighed for at se, hvordan den lænestol du har udset dig vil se ud i dit hjem – alt sammen på telefonens skærm.

En ny funktion på iOS 11 gør det også muligt for dig at personliggøre din iPhone mere end før. Her kan du tilpasse kontrolcenteret med genveje til de applikationer du bruger mest.