Køb iPhone X med FaceID, trådløs opladning og dual-kamera

Plads til det hele – iPhone X med 64 GB eller 256 GB hukommelse

Specifikationer
5,8” all-screen OLED Multi-Touch-skærm
3D Touch
IP67-klassificeret
A11 Bionic-chip med 64-bit-arkitektur
12 MP kamera med vidvinkel- og teleobjektiv
4K-videooptagelse
7 MP frontkamera
Ansigtsgenkendelse via TrueDepth-kamera

iPhone X kommer i Apples elegante glasdesign, som både tåler støv og vand med IP67-klassificering. Denne iPhone fås i space grey og sølv med enten 64 eller 256 GB hukommelse. Den måler 143,6mm x 70,9mm x 7,7mm og vejer kun 174 gram. 

Køb iPhone X her

Enestående features med Apples iPhone X

Med en iPhone X får du en telefon ud over det sædvanlige. Telefonen indeholder utallige banebrydende, intelligente features og kommer i et smukt glasdesign. Den har et 5,8” OLED-display, der fylder hele forsiden af telefonen – den første af Apples iPhones med denne feature. 

En af de unikke features ved iPhone X er 7 megapixels frontkameraet og 12 megapixels dual-kameraet, som kan optage video i 4K-kvalitet. Du kan holde din telefon endnu mere sikker med ansigtsgenkendelsen, som kan låse telefonen op, bruges ved betalinger med ApplePay og meget andet.

Som noget helt særligt har telefonen et litiumionbatteri, der giver dig mulighed for trådløs opladning. Den indeholder også Apples nye A11 Bionic chip og det nye iOS 11, der baner vej for Augmented Reality, så du bl.a. kan lave dine egne animojis. 


Køb iPhone X her

Lås din iPhone X op med FaceID 

Som noget helt unikt låser du din iPhone X op ved blot at kigge på skærmen og ikke med adgangskode eller finderaftryk på hjem-knappen, som du måske har været vant til. Apple har nemlig introduceret FaceID, der med det avancerede TrueDepth-kamera registrerer og analyserer 30.000 punkter i dit ansigt med intelligente sensorer. 

iPhone X har ingen hjem-knap som på de andre iPhones. I stedet bruger du en simpel og intuitiv swipe-funktion. 

Portrætfunktion og optisk zoom med iPhone X dual-kamera

Slip din indre fotograf løs med det nye dual-kamera. Tag superskarpe portrætfotografier, eller tag billeder på lang afstand og få alle de små detaljer med. 

iPhone X kommer med 12 megapixels inklusive vidvinkel, optisk zoom og op til 10 x digitalt zoom – og både front- og bagkameraet har portrætfunktion og portrætlys, som giver de smukkeste billeder. Begge kameraer er også udstyret med optisk billedestabilisering, så selv i dårlig belysning kan du tage knivskarpe billeder. 

Med iPhone X kan du også optage videoer med op til 60 billeder i sekundet.

Augmented Reality og personlige genveje

Med Apples operativsystem iOS 11 bliver afstanden mellem dit digitale og dit virkelige liv kortere. A11 Bionic chippen, iOS 11 og kameraet arbejder sammen og skaber en verden af muligheder inden for Augmented Reality. 

Oplev hvordan virkelige verden bliver krydret med det bedste fra den virtuelle med Augmented Reality i din nye iPhone X. Spil dine yndlingsspil i det miljø, du befinder dig i, mens animerede figurer hopper rundt omkring dig. Se hvordan din kommende drømmesofa ser ud i din stue. Alt sammen på iPhone X skærmen. 

Med den nyeste iOS 11 kan du også personliggøre din iPhone med blandt andet genveje til de applikationer, som du bruger mest.  

OLED-display giver stærke og præcise farver

iPhone X har 5,8” OLED Super Retina HD-skærm med en opløsning på 2436 x 1125 pixels, som giver dig et smukt skærmbillede af højeste kvalitet. Farverne er stærke og præcise, og kontrastforholdet er på 1.000.000:1. 

Trådløs opladning og længere levetid

Med Apples litiumionbatteri kan din iPhone X klare 12 timers online surfing, 13 timers videoafspilning og helt op til 21 timers taletid. 

Glem alt om kabler og strømstik. Med en Qi-oplader dock til din iPhone X lægger du bare telefonen på oplader-docken og lader den klare resten. 

Mere effektiv iPhone X med A11 Bionic chip

Den nye A11 Bionic chip gør din iPhone X hurtigere og mere energieffektiv. Den er blandt andet drivkraften bag telefonens mange nyskabende features – og det går ikke ud over batteriets levetid.