Lille udenpå og stor på alle andre måder – køb Apple iPhone SE her

Den stærkeste 4” telefon i et elegant design

Specifikationer
4” Retina Multi-Touch-skærm
3A9-chip med 64-bit arkitektur
12 MP kamera med 5 x digitalt zoom
4K-videooptagelse
Touch ID – indbygget fingeraftrykssensor i Hjem-knappen
iOS 10 styresystem

Du kan købe Apples iPhone SE med enten 32 GB eller 128 GB hukommelse. Foruden farverne guld, sølv og grå, kommer iPhone SE også i den populære rosaguld.

Køb iPhone SE her

Designet til at ligge godt i hånden

Denne iPhone SE er fremstillet af perleblæst aluminium, som giver en satinblød finish. Den er let, kompakt og designet til at ligge godt i hånden med bløde, matslebne kanter. 

Telefonen ligner en iPhone 5s, men har samme styrke som en iPhone 6s. Med denne telefon har Apple taget et populært design og gentænkt det fra inderst til yderst. 

Køb iPhone SE her

Skarpe og detaljerede billeder med iPhone SE

Sig goddag til det eneste kamera, du behøver. Denne telefon har et suverænt 12 megapixel iSight-kamera, og Retina Flash får skærmen til at lyse tre gange kraftigere end normalt. Dine billeder bliver også mere livagtige med naturtro farver takket være True Tone Flash.

Med denne iPhone SE får du et kamera, som tager lækre billeder og selfies – selv når det er mørkt. Så det er slut med røde øjne og uskarpe billeder. Du får også sjove live-billeder, hvor du kan se sekunderne før og efter billedet blev taget. Dine øjeblikke bliver på den måde til levende minder.

Telefonen kommer også med 4K-video, som betyder, at du kan optage og redigere dine videoer med fire gange så høj opløsning som 1080p HD-video.

Imponerende ydeevne

Sammenlignet med iPhone 5s har iPhone SE en CPU, som er dobbelt så hurtig og en grafik, som er tre gange så hurtig. Dette skyldes den avancerede A9-chip, som er kernen i denne telefon. Det er den samme chip, som bruges i Apples iPhone 6s, og det gør iPhone SE til den stærkeste 4” mobiltelefon nogensinde. 

Med denne telefon får du længere batteritid samt helt fantastiske grafikker og en lynhurtig hastighed til din spil og apps.

iPhone SE – din personlige assistent

Med din nye iPhone SE kan du bruge Siri til at minde dig om dine aftaler. Hun kan fortælle dig, hvordan vejret bliver. Eller fortælle dig når de blødkogte æg til morgenmaden er færdige. Og hun kan sågar finde dit yndlingsbillede fra sommerferien sidste år. 

Siri er blevet så smart, at du endda kan bede hende om at udføre handlinger, uden at du behøver trykke på en knap. Bare fortæl Siri, hvad du vil gøre, og se hvordan din nye assistent arbejder for dig.