Køb Apple iPhone SE med 32 GB eller 128 GB hukommelse

Lille som en iPhone 5s, men med power som en iPhone 6s

Specifikationer
4” Retina Multi-Touch-skærm
3A9-chip med 64-bit arkitektur
12 MP kamera med 5 x digitalt zoom
4K-videooptagelse
Touch ID – indbygget fingeraftrykssensor i Hjem-knappen
iOS 10 styresystem

 
Køb iPhone SE her

iPhone SE. Den ligner den populære iPhone 5s og iPhone SE har selvfølgelig alle de features, du kender og elsker. Mobilen er lille som en iPhone 5s, men har samme power som en iPhone 6s!

Apple kan jo noget med design, og på denne nye iPhone er der heller ikke gået på kompromis. iPhone SE oser af kvalitet, og mobilen er i perleblæst aluminium, der giver en satinblød finish. Og så er den tilmed rar at have i hånden med runde, matslebne kanter.

iPhone SE kommer som 32 GB og 64 GB. Rosaguld har været en populær farve på iPhone 6s, så den kan du selvfølgelig nu også få til iPhone SE. Mobilen kommer desuden i farverne guld, sølv og grå.

Køb iPhone SE her

Forevig dit liv i knivskarpe billeder

iPhone SE kommer med et fantastisk 12 megapixel iSight-kamera. Hvis du har prøvet at tage billeder med en iPhone 6s, ved du, at det tager fantastiske og knivskarpe billeder.

Du vil opleve helt det samme med iPhone SE. Og billeder med blitz er også en historie for sig. Slut med dårligt belyste billeder og røde øjne. Retina Flash får skærmen på din iPhone til at lyse tre gange kraftigere end normalt takket være en specialdesignet chip. En rar feature, hvis du - som mange- har en tendens til at tage selfies, når det er mørkt. 

Fang de vigtige øjeblikke i 4K-kvalitet

Mobilen kommer også med 4K-video, hvor du kan optage med fire gange så høj opløsning som 1080p HD-video – det er da ret vildt for så lille en mobiltelefon.

Lille, men stærk

Hvis man sammenligner en iPhone 5s med en iPhone SE, så er iPhone SEs CPU dobbelt så hurtig, og grafikken er tre gange så hurtig. Kernen i iPhone SE er A9-chippen. Den leverer fantastisk hastighed og flotte grafikker til dine spil og apps.

A9 er den samme avancerede chip, som bruges i iPhone 6s. Det gør iPhone SE til den stærkeste 4” mobiltelefon nogensinde. iPhone SE kommer med iOS 10. Siri er bl.a. blevet forbedret, du får længere batteritid, og så er styresystemet blevet optimeret.