Hjælp

Skype for Business


Skype for Business er en komplet cloud-baseret UC-løsning bygget på Microsoft Office 365 som samler telefoni, videokald, chat, kalenderintegration, dokument-og skærmdeling. Med Skype for Business får I mulighed for at øge fleksibiliteten og mobiliteten. I kan skalere løsningen op eller ned i takt med, at jeres behov ændrer sig.

Find alt hvad du har brug for, til din Skype for Business- og Office 365-løsning.

Få hjælp her

 • Bliver det ikke dyrt at skifte udstyr?

  Nej, for det kommer I så at sige ikke til. Vores Skype for Business-løsning er cloud-baseret og hostes på vores servere. At bruge Skype for Business som telefoniplatform betyder tværtom, at I kan skille jer af med det gamle PBX-anlæg - vi har investeret i det udstyr, I skal bruge.
  Opdateret 16.02.2018 08.25
 • Hvordan kommer jeg igang?

  Det er nemt at komme i gang

  1. På et afklarende møde gennemgår vi jeres kommunikationsbehov

  2. På den baggrund sammensætter vi den løsning, I har brug for

  3. Du får en leverancekoordinator, som udarbejder en plan og styrer den samlede proces

  4. En tekniker gennemgår jeres nuværende løsninger og kortlægger eventuelle mangler ift til udrulningen af den nye løsning

  5. Vi installerer den nye løsning og afslutter nummerportering mv., så du og dine kolleger kan gå i gang med at udnytte de nye fordele

  6. Efter et stykke tid finjusterer din leverancekordinator løsningen

  Opdateret 19.06.2018 08.44
 • Hvorfor handle Skype for Business hos netop TDC Erhverv?

  Der er også andre, der kan levere cloud-baseret Skype for Business – men de er ikke teleselskaber. Det vil sige at du skal handle hos to leverandører, som leverer hver sin halvdel af en løsning, hvis fornemmeste egenskab er dens evne til at integrere og samle de kommunikationsplatforme din virksomhed har brug for. Med TDC Erhverv får du én leverandør, der kender alle aspekterne af din løsning. Det ved vi, at vores kunder sætter ganske stor pris på.
  Opdateret 16.02.2018 08.25
 • Hvordan er talekvaliteten i Skype for Business?

  TDC Erhverv er, som et af de eneste teleselskaber i norden, SIP Trunk-kvalificeret til Skype for Business 2016, hvilket giver os mulighed for at levere høj kvalitet på både fastnet- og mobilopkald.

  Derudover har vi mulighed for at tilbyde QoS (Quality-of-Service) på alle de forbindelser vi leverer, hvilket yderligere sikrer talekvaliteten. QoS sikrer at jeres opkald altid bliver prioriteret fremfor anden aktivitet på linjen. Derudover er vi certificerede i forhold til både TLS og SRTP, hvilket sikrer den rigtige sikkerhed og kryptering på alle opkald.
  Opdateret 16.02.2018 08.25
 • Kan vi bruge Skype for Business som både fastnet- og mobilplatform?

  Ja. Skype for Business kan anvendes til begge dele eller kun den ene (Mobil eller fastnet): TDC Erhverv tilbyder nemlig konceptet mobilt OneNumber. Det vil sige at du kan anvende samme telefonnummer uanset, om du ringer fra din mobil, fastnettelefon, desktop softphone eller tablet.

  Det gør det nemmere at planlægge, nemmere at kommunikere og nemmere at opnå en fornuftig work-life balance. Når du selv styrer hvilket nummer du ringe fra – uanset om du ringer fra mobilen, bordtelefonen eller din tablet – giver det et overblik og et overskud der kan mærkes på bundlinjen. Vi er desværre ikke ene om at kunne levere det klassiske OneNumber koncept, men vi er stadig de eneste der kan levere OneNumber Mobile – Det oplagte valg hvis du gerne vil bruge dit mobilnummer til alt, inklusiv cloud-baseret IP telefoni.
  Opdateret 16.02.2018 08.25
 • Kan Skype for Business fungere som del af et kontaktcenter?

  Vælger man at anvende sin Skype for Business-løsning som telefonrør, kan vi tilbyde kontaktcenterløsningen CC Touchpoint som tilkøb. CC Touchpoint hjælper jer med at samle telefoni, mail, chat og henvendelser på de sociale medier i én tragt, hvilket giver kortere ventetider, færre frustrationer og et meget nemmere overblik over status i kundeservice. CC Touchpoint er selvfølgelig skræddersyet til at gå i fuld integration med jeres Skype for Business-løsning.
   
  Opdateret 16.02.2018 08.25