Hjælp

Roaming – sådan gør du

Hvilke lande er omfattet?

Listen over lande, der er omfattet af de fordelagtige roamingregler, er lang og dækker alle de destinationer, vi som regel rejser til, hvad enten det er privat eller på job. I disse lande kan du bruge mobilen som derhjemme, hvis du har et Works abonnement.


Hvilket abonnement har du?

Med et Works-mobilabonnement behøver du ikke skænke det en tanke, om du bruger mobilen hjemme eller i et af de lande, hvor vi tilbyder fri roaming. Din mobilpakke fungerer helt ens uanset land, og du kan bruge alle inkluderede data i udlandet. 

Har du et af vores øvrige mobilabonnementer, hvor der også er datapakke med, pålægger vi en ’fair use’-grænse, der som hovedregel ikke vil være under 10 GB. Det skyldes den interne afregning vi har med andres landes teleselskaber.

Skal du rejse uden for EU?

Hvis du privat eller professionelt skal til USA, Det Fjerne Østen eller andre lande uden for EU, gælder reglerne for fri roaming ikke, og der vil typisk være højere takster for at ringe, sende beskeder og bruge mobildata.

Kommunikerer du meget uden for EU, kan du med Works mobilabonnementer tilvælge en Rejsepakke til op til 13 lande uden for Europa, der sikrer dig en nedsat pris hvis du ringer meget til udvalgte lande. Rejsepakken gælder også data.


Oftest stillede spørgsmål

 • Hvordan fungerer roaming i vores abonnement?

  Med et mobilabonnement fra TDC Erhverv kan virksomhedens medarbejdere trygt anvende mobilen i EU til de samme priser, som I betaler i Danmark. På øvrige mobilabonnementer, som inkluderer datapakker, vil TDC Erhverv pålægge fair use grænser, der som hovedregel ikke vil være under 10 GB.

  Opdateret 22.05.2018 01.46
 • Hvilke fordele giver de nye EU-regler?

  Fremover kan du med ro i sindet navigere fra Rostock til La Rochelle via GPS’en i din smartphone eller sende mails fra en fortovscafé i Zürich. Den 15. juni 2017 trådte nye fælles EU-regler om roaming i kraft og det betyder, at du kan benytte data og telefoni som hvis du var hjemme i Danmark. Det gælder især, hvis du har det nye TDC Erhverv Works mobilabonnement

  Opdateret 05.03.2018 02.04
 • Hvad med rejser udenfor EU?

  Med et mobilabonnement fra TDC Erhverv Works kan du tilvælge en rejsepakke til op til 13 lande ud over Europa, der sikrer en nedsat pris hvis du ringer meget til udvalgte lande. Det gælder også data.

  Opdateret 05.03.2018 02.04