TDC Erhverv Communicator letter kommunikationen

Communicator-applikationen fra TDC Erhverv er et kommunikationsværktøj, som styrker jeres processer og hjælper jer med at samarbejde og kommunikere mere effektivt. I kan nemlig både chatte, tale, holde videomøder og arbejde i samme dokument i realtid.

Communicator findes både til PC, Mac, smartphones og tablets, så I har adgang fra alle enheder. Den er let at installere og bruge, og så er den fuldt integreret med løsningerne One og Scale fra TDC Erhverv.

Applikationen leveres i samarbejde med Cisco.

Få rådgivning Download Communicator

Få mere ud af din TDC Erhverv  Communicator.

Vi har lavet en række videoguides, der kort viser de allervigtigste funktioner i TDC Erhverv Communicator klienten, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at bruge den.

Du kan se videoguides her:

Skærmdeling

I denne video gennemgår vi hvordan du laver skærmdeling med dine kollegaer.

Chat og video

I denne video gennemgår vi hvordan du kommunikerer med dine kollegaer via chats og video.

Kontakter

I denne video gennemgår vi hvordan du tilføjer et billede til din profil og opsætter dine kontakter.

Omstilling

I denne video gennemgår vi hvordan du omstiller et kald til en kollega.

Download TDC Erhverv Communicator

TDC Erhverv Communicator kan hentes til din mobil, tablet, PC eller MAC.

TDC Erhverv Communicator til PC eller MAC

Før du kan bruge TDC Erhverv Communicator skal du downloade Communicatoren til din PC eller MAC.

TDC Erhverv Communicator til mobil

TDC Erhverv Communicator kan også bruges på din mobil eller tablet. Du finder den i Google Play eller App store. Når app’en er installeret kan du logge på med dit brugernavn og adgangskode, og så er du i gang.

NB: Glæd dig, ny opdateret app er snart på vej til App store og Google Play.

Hent en brugerguide til TDC Erhverv Communicator.

Download brugerguide

Læs mere om TDC Erhverv Communicator

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

• Jeg har glemt mit brugernavn eller adgangskode til TDC Erhverv Communicator. Hvordan kommer jeg på?

Kan du ikke huske dit brugernavn eller din adgangskode kan du nemt få det tilsendt via SMS:

• Har du glemt til brugernavn kan du sende en sms til nummeret: ”10200” med teksten:  ”Username”
    • Har du glemt til kodeord kan du sende en sms til nummeret: ”10200” med teksten: ”password”
    Opdateret 26.11.2018 12.20
  • Kan jeg godt bruge TDC Erhverv Communicator selvom jeg har en MAC computer?

Ja. TDC Erhverv Communicator findes også i en MAC version. Du kan hente den via Selvbetjening

Opdateret 21.11.2018 10.57
  • Hvordan laver jeg en gruppechat, hvor jeg skriver med flere kollegaer på samme tid?

Det er nemt at oprette en gruppechat. Du vælger først den ene kollega, som du ønsker at chatte med. Det gør du ved at finde personen i listen over kontaktpersoner, og dobbeltklikker på personen. Et chatvindue åbner. Hvis flere skal deltage i chatten, så finder du de personer, der skal deltage i kontaktlisten og trækker dem over i chatvinduet med musen.

Opdateret 21.11.2018 10.57
  • Jeg har TDC Erhverv Communicator inkluderet i mit abonnement. Hvordan får jeg det ned på min pc?

Du kan hente TDC Erhverv Communicator via Selvbetjening og efterfølgende installere programmet på virksomhedens computere. Log på Selvbetjening Erhverv her.
    Opdateret 28.11.2018 09.50
  • Jeg har TDC Erhverv Communicator på min pc, men jeg har ikke adgang til alle funktioner. Hvad skyldes det?

TDC Communicator fås i 3 udgaver, og for at få adgang til den fulde funktionalitet skal man have abonnementet TDC Communicator Ekstra.

Opdateret 28.11.2018 09.50
  • Hvad koster det at ringe via TDC Erhverv Communicatoren?

Taksering af opkald fra TDC Erhverv Communicator sker altid fra Danmark og derfor uden roamingafgift. Bemærk at TDC Erhverv Communicator anvender data som i visse tilfælde takseres.

Opdateret 21.11.2018 10.57