Rejs med NetDesign til CISCO Live i San Diego, USA 8. til 14. juni 2019

Viden, uddannelse og netværk                                     

Velkommen til CISCO Live i San Diego. En konference, hvor du bliver opdateret på de nyeste teknologier inden for Cisco-området gennem træning, inspirerende indlæg og eksklusive netværksmuligheder.

Netværk og sparring med kolleger og konsulenter

Du rejser med vores egne konsulenter fra NetDesign samt øvrige kolleger fra branchen, som alle tager af sted for at dygtiggøre sig. Vi sætter rammerne for netværksmiddage samt faglige arrangementer, hvor vi kan sparre og snakke de mange indtryk igennem.

Tilmeld dig allerede nu

Rejser du med os, tager vi os af alt det praktiske rundt om konferencen. Bare læn dig tilbage og sug til dig af den nyeste viden - vi ordner fly, hotel m.m.

Send os en mail på tdcevent@tdc.dk, hvis du vil rejse med os. Bemærk, at rejsen med os ikke inkluderer adgang til konferencen – du køber dit konferencepas til Cisco Live her.

Eksklusive 1:1 sessioner med Cisco

Gennem vores tætte samarbejde med Cisco har vi helt ekstraordinært fået mulighed for at arrangere såkaldte ”Whisper sessions” med en række af de største eksperter fra Cisco. Her sætter vi fokus på udfordringer i netop jeres forretning.

Er det noget for dig?

Så ryd kalenderen, og tilmeld dig ved at skrive til os. Du er naturligvis også velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål til arrangementet. Vi flyver fra CPH, men arrangerer gerne indenrigsfly fra Jylland hertil.

Program

  • Fly t/r med SAS fra København til San Diego med mulighed for indenrigstilslutning fra Jylland.
    Transfer fra lufthavnen i San Diego til hotellet t/r. Alt offentlig transport i San Diego til og fra konferencen.

  • Seks overnatninger på Hotel DoubleTree by Hilton inkl. stor amerikansk morgenmad. Et flot 4-stjernet hotel med store værelser.

  • Networking middagsarrangementer alle aftener, med undtagelse af onsdag den 12. juni. Her afvikler CISCO deres flotte Customer Appreciation Event. Læs mere her.

Pakkepris

kr. 19.995,- *

Prisen for denne rejse med NetDesign til CISCO Live i San Diego er kr. 19.995,- med tillæg for eventuel indenrigsflyvning.

  • Seks overnatninger

  • Udrejse lørdag den 8. juni

  • Hjemrejse fredag den 14. juni (Lander i København lørdag den 15. juni)

*med tillæg for eventuel indenrigsflyvning.

Tilmeld dig rejsen med NetDesign

Tilmeld dig rejsen

Pakkeprisen er forudsat tilmelding inden d. 11. april 2019. Ved tilmelding efter denne dato kan der forekomme en meromkostning for rejsen.