Om eventet: Cloud Festival 2023

EVENT: COMPUTERWORLD CLOUD FESTIVAL 2023
DATO: 20.-21. SEPTEMBER 2023
KL. 8.30 - 17.00
STED: TAP1 - Raffinaderivej 10, København S

Bliv stærk på digitalisering, forretning, sikkerhed og AI.

På 10 år har cloud-computing helt eller delvist disruptet hele industrier - både i og uden for it-branchen. Omstillingen er for mange kun begyndelsen på en digitalisering, som åbner op for real-time data, servitization og skræddersyet it, som tæt følger forretningens behov.

Med clouds eksplosive udvikling er behovet for at følge med og vidensdeling større end nogensinde før, og derfor afholder Computerworld Cloud Festival 2023 i København.

Det bliver to dage, hvor I kan netværke med over 1.000 andre it-professionelle, når der fra morgen til aften er fokus på emner som infrastruktur, compliance, AI, bæredygtighed, sikkerhed og løsninger for både private og offentlige organisationer.

På scenerne vil forskere, keynotes, leverandører og andre eksperter forklare, fortælle og facilitere, hvordan I sikrer, driver og udvikler de bedste cloud-baserede løsninger, virksomheder og systemer.

I løbet af de to dage kan I også besøge festivalens mange spændende stande, hvor I kan få håndgribelige bud på løsninger, som med baggrund i jeres forretnings behov kan hjælpe jer videre.

Tilmeld dig her