DDoS-Beskyttelse DDoS-Beskyttelse

Beskyt jer mod angreb på jeres netværk

Døgn monitorering af jeres interntforbindelse
Månedlig rapport som viser trafikmønstre og evt. angreb

Døgnet rundt monitorerer vi jeres internetforbindelse og reagerer øjeblikkeligt, hvis it-kriminelle forsøger at lægge jeres servere og tjenester ned.

Alle virksomheder med online forretningsaktiviteter kan blive ramt af et DoS-angreb (Denial of Service). Konsekvenserne kan være alvorlige, og det stiller derfor store krav til beskyttelse af servere og tjenester.

Hvad er DoS- og DDoS-angreb

Den typiske form for DoS-angreb er af typen Distributed Denial of Service (DDoS). Det betyder, at it-kriminelle anvender et større antal virus-inficerede computere på internettet til fx at sende så mange forespørgsler mod en webserver, at den overbelastes og dermed ikke kan svare på almindelige kundeforespørgsler. Formålet med angrebet er at sætte en tjeneste eller et system ud af drift. Konsekvenserne kan være alvorlige: tab af omsætning, dårligt omdømme og mistede kunder.

Effektiv beskyttelse med TDC DoS Protection

Få en netbaseret sikkerhedsløsning til bekæmpelse af DoS- og DDoS-angreb. Med TDC DoS Protection monitorerer vi jeres internetforbindelse døgnet rundt. Vi reagerer øjeblikkeligt på alarmer aktiveret ved unormale trafikmønstre. Vi går straks i gang med at afbøde eller helt fjerne angrebet, når vi har talt med jer.

Fordelene ved TDC DoS Protection

  • TDC har ansvar for monitorering og drift, og står for bekæmpelsen af DoS- og DDoS-angreb

  • Døgnmonitorering af jeres trafik

  • Alarmering og minimering af skade i forbindelse med angreb

  • Månedlig rapport over trafikmønster og evt. angreb

  • Forbedring af virksomhedens driftsstabilitet

  • Sikring af kunders adgang til internetressourcer som webserver mv.