Flere og flere danske virksomheder vælger at lade Teams være omdrejningspunktet for deres kommunikation. Hos TDC Erhverv sværger vi også til Teams. Faktisk så meget, at vi har bygget videre på Microsoft Teams og skabt fremtidens kommunikationsplatform for virksomheder: TDC Erhverv Teams. Med TDC Erhverv Teams får I en løsning, der skaber rammerne for en langt mere dynamisk og effektiv arbejdsgang på tværs af teams, afdelinger og samarbejder.

TDC Erhverv Teams er Teams, som du kender det - bare bedre.

Har du allerede helt styr på Teams? Så hop ned i bunden af artiklen, hvor vi hos TDC Erhverv har budt ind med nogle af vores favoritfunktioner samt tips og tricks til at få mest muligt ud af TDC Erhverv Teams.

Teams - virksomhedens naturlige omdrejningspunkt

Teams er med til at løfte jeres teamwork til næste niveau, og platformen understøtter alle processer i et samarbejde. Det gør det nemmere for jer, for I har alt kommunikation samlet ét sted, og på den måde kan I målrette og effektivisere jeres indsats.

Teams fungerer som udgangspunkt på samme måde som en chat-platform, hvor du kan tilknytte og opdele dine kollegaer i forskellige arbejdsgrupper. Men det kan så meget mere end det

Teams giver dig det forkromede overblik, så du slipper for at bruge tid på administration - og det betyder, at du kan være mere målrettet og effektiv i din indsats.

Hvis du synes, at det lyder lidt som Slack, så er du ikke helt galt på den. Men modsat Slack er alle dele af Microsoft Office-pakken dybt integreret i Teams, og det betyder, at du kan samle alt i ét arbejdsområde.

Og med TDC Erhverv Teams får du endda telefoni oven i pakken.

Fordele ved TDC Erhverv Teams:
  • Det er en fleksibel og skalerbar løsning, der kan tilpasses virksomheder af alle størrelser på tværs af brancher - og så er der plads til, hvis virksomheden får vokseværk

  • Samler alt i ét arbejdsområde, så du slipper for at navigere i et hav af programmer og faner

  • Du kan nemt chatte med dit team (med hurtige, real-time svar), samarbejde om filer og arbejde med jeres foretrukne apps med flere end 500 Microsoft-implementeringer

  • Teams samler alt det, du elsker og bruger fra en række forskellige kommunikationsplatforme - lige fra videoopkald til emojis og GIF’er

  • Teams giver jeres teamwork det boost og den strømlining, der skal til, for at I kan yde jeres absolut bedste

  • I kan samarbejde både internt og eksternt - har jeres samarbejdspartnere også Teams, kan I oprette kanaler sammen

Med TDC Erhverv Teams får I telefoni med, så I nemt kan administrere virksomhedens telefoni, der gør det muligt at foretage og modtage opkald via Teams. Som kunde hos TDC Erhverv får I dansk support, og I kan altid ringe og skrive til os, når I har brug for hjælp til Teams.

Teams er en vaskeægte schweizerkniv, der integrerer alt det, du kender og elsker fra Office-pakken og dine foretrukne kommunikationsplatforme. Derfor er Teams et værktøj, der kan ændre arbejdsgangen i jeres virksomhed til det bedre og mere effektive.

Lyder TDC Erhverv Teams som den perfekte løsning for jer? Klik dig ind her, og bliv klogere på, hvordan TDC Erhverv Teams kan løfte jeres samarbejde til nye højder.

5 tips: Brug Teams som en pro

Vil du gerne have endnu mere ud af Teams? Vi har samlet 5 tips, pro’erne bruger i Teams for at gøre hverdagen endnu nemmere

Hold styr på dine samtaler

Uanset om du bruger gode, gammeldags mails eller andre kommunikationsplatforme, så ved du, hvor svært det er at holde styr på alle de forskellige kanaler og samtaler, du har gang i.

Det problem kan du godt vinke farvel til med Teams. Du kan navngive alle dine samtaler, så det er nemt for dig at finde rundt i. Har du glemt, hvilken samtale det var, I skrev om det der, du skal bruge nu? Frygt ej, det finder du nemt via søgefunktionen i Teams.

Kommunikér, som var det 2019

Vores kommunikation har ændret sig en hel del, siden de første mails blev sendt afsted i de tidlige 90’ere. I dag bruger vi GIF’er og emojis som en fast integreret del af vores måde at udtrykke os på på alle andre platforme - så hvorfor ikke gøre det på arbejdet mellem kollegerne?

I Teams kan du nemt tilføje GIF’er i dine samtaler ved at klikke på “GIF” nederst i din samtalevisning. Her kan du søge efter den helt rigtige GIF og trykke send, når du er klar. Smart, ikke?

Del nemt filer med resten af dit team

Slut med at sende filer over mails, der bare ender med at drukne i alle de andre mails, du modtager. I Teams kan du nemt føje en fil til en chat og give adgang til alle, der skal bruge den. På den måde kan I nemmere samarbejde om fælles projekter samt dele relevante filer.

Saml det hele ét sted med apps

Kan man bruge tredjeparts-Apps i Teams? Det kan du tro. Det var ikke for sjov, vi kaldte TDC Erhverv Teams for en schweizerkniv. Du kan tilføje GitHub, Salesforce, MailChimp, SurveyMonkey, Jira… Og hundredvis af andre apps til dine team1s eller chats.

Brug genveje og “snydekoder”

Foretrækker du at bruge dit tastatur frem for din mus? Så kan du blive endnu mere effektiv, når du lærer nogle af de mange tastaturgenveje, der er i Teams.

I Teams-appen kan du trykke “ALT+ / “ for at se alle de tilgængelige tastaturgenveje. Lær dem, du har mest brug for, og bliv mere effektiv til at bruge Teams.
Vil du gerne være endnu bedre til at bruge Teams, eller mangler du nogle tips og tricks til at komme godt i gang? Så klik dig ind på vores 10 tips og tricks til Teams her.