Kreditkort, badetøj, solbriller, parasol og (corona)pas er alt sammen uundværlige ting, hvis hver en time i den dyrebare sommerferie skal udnyttes. Men der er også masser af underholdning til rådighed i mobilen, som kan sætte gang i strandfesten eller levere en god film, hvis der kommer en regnvejrsdag.

Pakket med god ferieunderholdning

Med et TDC Erhverv-abonnement er I på Danmarks bedste mobilnet og har adgang til YouSee-musik med millioner af numre inden for alle musikgenrer. Nyd det i et par gode hovedtelefoner eller tilslut en Bluetooth-højttaler, hvis hele familien skal høre med.

Skal der ro og hygge på om aftenen – eller skal humøret op på en regnvejrsdag – kan I vælge og vrage mellem aktuelle biograffilm, prisvindere, klassikere og gode tv-serier på Blockbuster. Feel-good, masser af action eller store eventyr – det er op til jer.

Gode forbindelser – også i udlandet

Går turen til Toscana og smukke cypresser i middagsheden? Skal I høste solskin på en græsk ø med hvide huse? Eller lokker de norske fjorde og fjelde med vandreture? Så har I hos TDC Erhverv adgang til fordelagtige roamingaftaler, så I er koblet op, selv om I kobler helt af. Brug af mobilen behøver ikke længere at fylde på feriebudgettet!

Værd at huske før, under og efter ferien

Når I planlægger sommerferien, er det en god idé også at planlægge fraværet i forhold til kunder, kolleger, familie og bekendte. Husk at føje et autosvar til både mailadresse og mobil, som giver godt humør og er informativt i forhold til, hvornår I er tilbage, og hvem man kan kontakte i stedet. Så er der ingen jobstress i feriedagene.

Sørg for at få de gode billeder med hjem, så I kan bestille et fotoalbum fra ferien ved hjemkomsten. Et godt billedbibliotek fra Kandestederne, Kreta eller Kroatien kan også forlænge den gode feriestemning efter hjemkomsten. Vælg nogle af de bedste billeder som baggrund for de kommende Teams-møder eller som låseskærm på mobilen.

Er der wi-fi på feriedestinationen?

Er der velfungerende wi-fi på det hotel eller i det sommerhus, der er booket til sommerferien? Ellers kan I pakke mobilt bredbånd og sikre jer, at hele familien har masser af kapacitet på Danmarks bedste mobilnet fra første til sidste feriedag.

Vi ønsker jer en rigtig god sommerferie.