Kundecase

Vestjyske Mil-tek er på evig jagt efter nye digitaliseringsgevinster

Hvis nogen måtte have en fordom om, at mindre virksomheder i det vestlige Jylland halter bagefter den digitale udvikling, kan de godt pakke den fordom sammen. For Mil-tek – som leverer affaldspressere, ballepressere og komprimatorer til hele verden – er et skoleeksempel på en virksomhed, der arbejder strategisk med at digitalisere deres forretning, så virksomheden kan begå sig på det globale marked.

Sol og Strand | TDC Erhverv Teams

Udfordring

Som et eksempel på deres digitaliseringsrejse anvendte Mil-tek tidligere Skype for Business til intern og ekstern kommunikation, men gentagne dårlige oplevelser med at afholde især eksterne møder sled på tilliden til platformen. Det skete flere gange, at de eksterne mødedeltagere ikke kunne finde ud af at logge på et møde, og det indledende rod med teknikken satte stemningen for resten af mødet.

Løsning

Besværet med Skype for Business havde den afledte effekt, at medarbejderne i Mil-tek begyndte at anvende Microsoft Teams. Derfor var det også en nem beslutning, da Mil-teks huskonsulent i TDC Erhverv præsenterede dem for Teams-platformens mange udviklingsmuligheder. For på det tidspunkt havde brugerorganisationen allerede selv sat gang i en modningsproces.

I dag har ca. 250 globale brugere i Mil-tek adgang til TDC Erhverv Teams, hvoraf de 25-30 danske brugere også anvender løsningen til telefoni. Både de it-kyndige og de knap så it-kyndige har nemt ved at anvende Teams-platformen; virksomheden har oprettet ringegrupper, så opkaldene automatisk bliver dirigeret hen til den rigtige medarbejder; de har lavet fortrolig gruppe til alt bestyrelsesarbejde; de har reduceret systemkompleksiteten, fordi TDC Erhverv Teams bliver anvendt på tværs af organisationen som den altdominerende mødeplatform; og de skåner miljøet, fordi de kan afholde flere kunde- og samarbejdsmøder virtuelt.

“Lige nu bruger vi kun den mest basale funktionalitet i TDC Erhverv Teams – og det har i sig selv rigtig stor værdi for os – men i fremtiden forventer vi at bruge platformen til meget mere. Eksempelvis til afholdelse af virtuelle events og projektstyring på tværs af interne afdelinger. Derudover nyder vi godt af, at platformen er så tilgængelig for alle på tværs af aldre, landegrænser og it-kompetencer. Med Teams kan alle være med uden at få angstsved på panden.”

- Mads Møller Skannerup, Marketing Manager i Mil-tek

Om Mil-tek

Mil-tek leverer luftdrevne affaldspressere, ballepressere og komprimatorer til komprimering af affald såsom papemballage, plast og køkkenaffald. Mil-tek blev grundlagt i 1992 i Danmark. I dag er virksomheden til stede i mere end 28 lande og har leveret løsninger til mere end 80 lande globalt. Virksomheden beskæftiger ca. 250 medarbejdere fordelt over hele verden.