Nu løfter vi endelig sløret for iPhone 14-familien.

De nye modeller tilbyder alt fra ekstra lysstærk skærm, innovativt opgraderet hovedkamera og… at redde liv!

Hvis du allerede nu ved, du er interesseret, kan du blive skrevet op og få direkte besked, så snart forsalget starter her hos TDC Erhverv.

Design, der holder

De nye modeller i iPhone 14 serien er ikke kun i lækre farver og flot design, men produceret i slidstærke materialer, der kan holde til lidt af hvert

  • Forstærket med kirurgisk stål

  • Ceramic shield. Stærkere end noget andet smartphone-glas

  • Vand- og støvafvisende

Dynamisk indhold og underholdning.

I iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er implementeret Dynamic Island - en ny måde at interagere med musik, de seneste sports­resultater, FaceTime og meget mere. Uden at du behøver at fjerne dit fokus fra det, du er i gang med.

Betydeligt mere professionelt kamerasystem.

iPhone 14 og iPhone 14 Plus har fået opgraderet hovedkamera til 20 MP i ultravidvinkel og iPhone 14 Pro og Pro Max har et 48 MP hovedkamera med avanceret quad-pixel-sensor.

Video

Giv dine film et strejf af Hollywood

Med 4K HDR med 24 billeder pr. sek. Filmer du som standarden i filmbranchen og med den indbyggende action-funktion, kan du optage jævne og stabile håndholdte videoer helt uden at bruge en gimbal.

Utroligt hurtig. Utroligt effektiv.

A16 Bionic er den ultimative smartphone chip, og drivkraften bag Dynamic Island i iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Det er en stor nyhed inden for intelligent fotografering, altid aktiv-skærm og meget mere. Den hurtigere 6-core CPU håndterer krævende opgaver smidigt og effektivt.

Den kan håndtere 20 og op til 29 timers videoafspilning alt efter, om du vælger iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone Pro eller iPhone 14 Pro Max.

Telefoner der kan redde liv.

En banebrydende teknologi, gør at iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone Pro og iPhone 14 Pro Max alle kan registrere en alvorlig bilulykke og ringe til 112, hvis du ikke selv kan. De giver også dine nødkontakter besked.

To gode nyheder i fem fantastiske farver.

iPhone 14 og storebror iPhone 14 Plus. Begge med banebrydende sikkerhedsfunktioner, den længste batteritid nogensinde og fuldstændig spektakulære billeder i svagt lys. Og så i fem fantastiske farver.