Bliv blandt de første virksomheder på 5G

Kom med på 5G-nettet allerede nu, og få højere hastigheder, mindre forsinkelser og færre afbrydelser – præcis som med en fiberforbindelse.
Det gør jeres mobiloplevelse, fildelinger og videomøder bedre.

Bestil rådgivning om 5G

Få hurtigt overblik over 5G

Se din dækning

Åbningen af 5G omfatter adgang til den fulde 5G-oplevelse med lynhurtige hastigheder. 

 

Hvorfor få 5G

Opgraderingen til 5G giver en langt højere hastighed og kapacitet samt lavere svartid. 

 

Se 5G-mobilabonnementer

Vil I udnytte de mange muligheder, som 5G-netværket bringer med sig?  

Se 5G-klar telefoner

Allerede nu er der flere forskellige 5G-telefoner på markedet, og der kommer løbende flere til.

 

Skriv dig op og bliv opdateret på de nyeste iPhone-modeller.

Skriv mig op

Få besked, når vi snart lancerer mobilt bredbånd med 5G.

Skriv mig op

90 % dækning ved årets udgang

Åbningen af 5G omfatter adgang til den fulde 5G-oplevelse med lynhurtige hastigheder i centrum af København, Odense, Aarhus samt Helsingør.

Er du på 5G i andre dele af landet, vil du fortsat kunne opleve 5G som en opgradering med blandt andet højere hastigheder og reduceret forsinkelse.

Vi forventer, at 90 % af befolkningen har adgang til 5G-nettet ved årets udgang, og allerede nu vil 80 % af befolkningen være dækket. 

Se dækningen i dit område.


Hvorfor få 5G?

Opgraderingen til 5G giver en langt højere hastighed, kapacitet og reaktionstid, hvilket åbner helt nye muligheder for, hvad teknologien kan bruges til. 5G kommer til at bane vejen for trådløs, digital innovation – og det kommer til at få en enorm betydning for danske virksomheders evne til at konkurrere på både et nationalt og et globalt plan. 

Med hastigheder, der på sigt er op til 20 gange hurtigere end 4G, får vi altså en mere stabil oplevelse, uanset hvorfra vi arbejder og samarbejder. Det nye 5G-netværk leveres af TDC NET, som 5 år i træk er blevet målt til Danmarks bedste mobilnet.

Kontakt os om 5G

Mobilabonnementer

Vores 5G-mobilabonnementer fås som selvstændige abonnementer med masser af tale og data til brug i både Danmark og udlandet.

Læs mere om mobilabonnementer

One+

Vælg et One+ 5G-mobilabonnement, og få én samlet løsning, der passer til netop jeres behov. 

Læs mere om One+

TDC Erhverv Teams

Få 5G med i dit TDC Erhverv Teams mobilabonnement, og saml alt ét sted.

Læs mere om TDC Erhverv Teams

Mulighederne med 5G

5G vil understøtte den stigende anvendelse af de digitale teknologier og vil uden tvivl byde på nye forretningsmuligheder. Vi kommer til at se banebrydende digitale fremgange og ny teknologi udfolde sig på tværs af industrier i de kommende år. De hurtigere og mere stabile forbindelser, som 5G-teknologien bringer med sig, åbner op for virksomhedernes muligheder for at innovere sig.

Blandt andet inden for Internet of Things, hvor tingene omkring os bliver udstyret med simkort og sensorer, vil 5G spille en stor rolle. Det skaber en unik mulighed for alle industrier til at øge deres værdiskabelse og understøtter en digital transformation. 

Disse telefoner er klar til 5G

 • iPhone 12 & iPhone 12 Pro (forsalg begynder d. 16. oktober kl. 14, releasedato d. 23. oktober kl. 8)
 • iPhone 12 Pro Max & iPhone 12 Mini (forsalg begynder d. 6. november kl. 14, releasedato d. 13. november kl. 8)
 • Samsung Galaxy S20
 • Samsung Galaxy S20+
 • Samsung Galaxy S20 Ultra
 • Samsung Galaxy Z Flip 5G
 • Samsung Galaxy Note 20
 • Samsung Galaxy Note 20 Ultra
 • Samsung Galaxy Fold 2
 • Samsung Galaxy S20 FE (tilgængelig medio oktober)
 • Samsung Galaxy A51 5G (Bemærk at denne model ikke understøtter 5G på 700 MHz båndet)
 • Sony Xperia 1 Mark II
 • Sony Xperia 5 II (tilgængelig medio oktober)
 • Nokia 8.3
 • Huawei Pro 2 Mobilt Bredbånd Router
 • Huawei P40 / P40 Pro / P40 Lite
 • Motorola Edge 
 • OnePlus 8
 • OnePlus 8 Pro 

Producenterne står til at lancere flere 5G-klar mobiltelefoner inden for få måneder. Ved udgangen af 2020 forventer vi at understøtte ca. 30 5G-klar mobiltelefoner med vores mobilabonnementer.

Besøg et af vores TDC Erhvervscentre og prøv din nye 5G-mobil.

Find TDC Erhvervscenter  Se vores udvalg af telefoner

Spørgsmål og svar

 • Hvad er det helt præcist, der er blevet lanceret den 7. september? 

  Den 7. september har vi i TDC Erhverv introduceret 5G i vores mest populære mobilabonnementer til gavn for danske virksomheder. På den måde bliver vi i TDC Erhverv - sammen med vores søsterbrands i Nuuday - det første danske teleselskab, der lancerer 5G-tjenester i landet. Med vores 5G-mobilabonnementer vil man få automatisk adgang til 5G-nettet, som bliver leveret af TDC NET. 
  Foruden et 5G-mobilabonnement kræver det blot, at din mobiltelefon er 5G-klar samt, at du befinder dig i et område, hvor der er 5G-dækning. Se dækningen her.
  Opdateret 07.09.2020 01.51
 • Hvordan kommer jeg på 5G-netværket?

  Alt, det kræver, er et af vores 5G-abonnementer: One+ Professionel, One+ Premium, TDC Erhverv Teams Professionel eller TDC Erhverv Teams Premium. Du skal desuden befinde dig i et område, hvor der er 5G-dækning. Se dækningen her.

  Følgende mobiltelefoner understøtter pt. 5G:

  • Samsung Galaxy S20

  • Samsung Galaxy S20+

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Samsung Galaxy Z Flip 5G

  • Samsung Galaxy Note 20 (tilgængelig september)

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra (tilgængelig september)

  • Sony Xperia 1 Mark II

  • Sony Xperia 5 II  (tilgængelig fra oktober)

  • Nokia 8.3 (tilgængelig fra oktober)

  • Huawei Pro 2 Mobilt Bredbånd Router

  • Huawei P40 / P40 Pro / P40 Lite

  • Motorola Edge (tilgængelig september)

  • OnePlus 8 (tilgængelig fra oktober)

  • OnePlus 8 Pro (tilgængelig fra oktober)

  Producenterne står til at lancere flere 5G-klar mobiltelefoner inden for få måneder. Ved udgangen af 2020 forventer vi at understøtte ca. 30 5G-klar mobiltelefoner med vores mobilabonnementer.

   

  Opdateret 07.09.2020 01.38
 • Hvad vil være de største forbedringer, jeg kan mærke ved brugen af 5G i forhold til 4G? Hvilke hastigheder kan jeg forvente?

  Vi tror på, at 5G er en gamechanger i forhold til hastighed, kapacitet og reaktionstid.

  Hastighed: 5G vil betyde hastigheder, der er op til 10-20 hurtigere end 4G. De største hastighedsændringer vil kunne opleves i de byer, hvor TDC NET udruller 5G på såkaldt C-band 3500 MHz frekvenser. Disse byer er København. Århus, Odense og Helsingør. Uden for disse byer rulles 5G ud på low-band 700 MHz spektrum, som giver betydelig geografisk dækning og stærke indendørs signaler. I disse områder vil kunder opleve en forbedret 5G-oplevelse såsom højere hastighed og lavere svartid.

  Kapacitet: 5G-netværket har en væsentlig større kapacitet og robusthed ift. 4G. For slutbrugeren betyder det en mere stabil og pålidelig dataforbindelse. 

  Reaktionstid: Med 5G vil reaktionstiden på sigt nærme sig 1 millisekund, hvilket er 15 gange lavere end med 4G. For at forstå, hvor hurtigt det er, kan man fx sammenligne det med de 10 millisekunder det tager for et øje at processere et billede. 

  Opdateret 04.09.2020 10.37
 • Hvad kommer forbedringerne på hastighed, kapacitet og reaktionstid til at betyde for mig?

  Resultatet, af alle disse 5G-forbedringer, er at du kan se frem til en meget mere stabil, trådløs dataoplevelse i realtid. Alt sammen uden ventetid og flaskehalse, som ind imellem stadig kan påvirke mobilbrugere i dag. Væsentligt højere hastighed kombineret med en mere robust kapacitet betyder problemfrit samarbejde på farten og mere digitalt hjemmearbejde. Og 5G kan håndtere de krav, der stilles, når mange brugere på samme tid tilgår netværket i koncentrerede områder som lufthavne, konferencecentre, stadioner mv. 

  Reducerede svartider på 5G betyder, at websider, apps, indhold og andet data indlæses meget hurtigere, nærmest i realtid og med færre afbrydelser. Dette forstærker hele mobiloplevelsen, som man allerede gør brug af i dag, herunder videomøder og streaming samt download af online indhold. 

  5G kommer til at åbne op for helt nye applikationer og scenarier inden for IoT (Internet of Things). Takket være 5G’s lave reaktionstid og dets evne til at understøtte enheder med lavt energiforbrug, vil vi endelig se IoT’s fulde potentiale udfolde sig. 

  Opdateret 26.08.2020 08.56
 • Hvor omfattende vil den geografiske 5G-dækning være, når den lanceres, og hvordan vil dækningen udvikle sig derfra?

  Op til 80 % af den danske befolkning vil være dækket af 5G-netværket allerede ved udgangen af september. Ved udgangen af 2020 forventer vi, at størstedelen af befolkning er dækket, når vi rammer en 90 % dækning af landet. 

  Udrulningen af 5G på højhastigheds-C-band-frekvenser er til en start fokuseret omkring København, Århus, Odense og Helsingør. Det forventes, at Energistyrelsen gennemfører en auktion af C-band spektret inden udgangen af 2020. Derefter planlægger TDC NET at udvide deres C-band-dækning til endnu flere byer. De endelige planer for udvidelse kender vi først, når udfaldet af auktionen er på plads. 

  Vi sørger for at holde jer opdateret om fremgangen af TDC NET’s højhastigheds-C-band-frekvenser. Se mere om C-band og 700 MHz 5G-dækning her.

  Opdateret 04.09.2020 10.37
 • Kan jeg roame på 5G-nettet, når jeg rejser uden for Danmark? 

  Ved lancering vil det ikke være muligt at roame på 5G, når du rejser uden for Danmark. Vi er i gang med at forhandle 5G-roamingaftaler med samarbejdspartnere både i EU samt uden for EU, så vi fortsat kan tilbyde jer de bedste mulige roamingoplevelser. Vi opdaterer løbende, når vi har mere information herom. 
  Opdateret 26.08.2020 08.56
 • Hvilke andre 5G-planer er der, og hvad kommer efter denne lancering?

  5G mobilbredbånd er en spændende service for de af vores kunder, som ønsker en fleksibel, højhastigheds-mobildataoplevelse, når de er på farten. 5G FWA (Fixed Wireless Access) produkter vil blive udviklet som kompliment til eller erstatning for en traditionel bredbåndsforbindelse. Vi opdaterer, når vi har mere herom. 

  Ydermere kommer der stadigt flere IoT-enheder, som er specifikt designet til 5G, på markedet. 

  Opdateret 26.08.2020 08.56
 • Hvad kommer der til at ske med de eksisterende 2G, 3G og 4G netværk?

  I processen med at opgradere mobilnetværket til 5G, arbejder TDC NET samtidig med at opgradere det eksisterende udstyr – især 4G. Dette betyder, at størstedelen af vores mobilkunder, som pt. er på 4G-nettet vil opleve og allerede oplever forbedringer til deres mobilservices, før de overhovedet kommer på 5G. 
  Opdateret 26.08.2020 08.56
 • Er der sundhedsrisici forbundet med 5G-teknologien sammenlignet med tidligere teknologier?

  • Sundhed, sikkerhed og miljøhensyn spiller en væsentlig rolle for, hvordan TDC's selskaber, herunder TDC Erhverv og TDC Net, driver forretning, og det gælder naturligvis også udrulningen af 5G i Danmark. 
  Opdateret 26.08.2020 08.56
 • Kan jeg også få 5G til mit mobile bredbånd?

  Til en start tilbyder vi kun 5G som en del af vores mobilabonnementer. 5G kommer senere til mobilt bredbånd. Hold dig opdateret her på siden, hvor vi løbende vil opdatere. 
  Opdateret 16.09.2020 10.49

Få 5G i jeres mobilabonnement

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan I kan komme med på Danmarks bedste netværk og samtidig få adgang til det nye 5G-netværk.

Vi sidder klar til at hjælpe med at finde det rette erhvervsabonnement til dig og din virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra dig.