X

TDC

Cookies og persondatapolitik på tdc.dk

Cookies på tdc.dk

Første gang du ankommer til tdc.dk, informerer vi om, at tdc.dk bruger cookies. Cookies får sitet til at fungere og bruges til at indsamle statistik, så vi kan forbedre din brugeroplevelse. Vi bruger også cookies til at personalisere sitet, så det bliver relevant for dig.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes lokalt på din computer. En cookie bruges til at genkende din computer og til at forbedre brugervenligheden af en side ved at huske de valg, du har foretaget på siden.

Cookies kan eksempelvis bruges til at huske, hvad du har lagt i en indkøbskurv, eller at du er logget ind. Cookies bruges også til at se, hvordan du har bevæget dig rundt på siderne, så vi kan optimere indholdet, så det bliver lettere for dig at finde rundt på sitet.

En cookie kan ikke indeholde virus og giver ikke adgang til oplysninger, der bruges til at spore din identitet.

Cookies kan have forskellige 'udløbsdatoer'. Visse cookies bliver slettet, når du lukker for din internet-browser, mens andre bliver gemt i flere år.

Hvad bruger tdc.dk cookies til?

På tdc.dk bruges cookies til tre hovedformål:

  • Funktionelle cookies
  • Cookies til analyseformål
  • Cookies til markedsføring

Funktionelle cookies

Funktionelle cookies bruges til at registrere oplysninger om dit besøg, som er relevant for funktionaliteten på tdc.dk. Det kan eksempelvis være, om du er logget ind, eller om du har lagt varer i indkøbskurven. De fleste funktionelle cookies på tdc.dk er lavet specifikt til at virke på vores site, men der sættes også funktionelle cookies af 3. part – f.eks. youtube.com, når der er videoer på sider, eller addthis.com, som du kan bruge til at dele en artikel med andre.

Se listen over funktionelle cookies

Cookies til analyseformål

Cookies til analyseformål indsamler på overordnet niveau information om din vej gennem tdc.dk. De analytiske cookies på tdc.dk er lavet specifikt til at virke på vores site. Tdc.dk bruger forskellige analysesystemer på forskellige dele af sitet. Vi anvender Google Analytics, Adobe SiteCatalyst, Optimizely og Lithium til at indsamle data forskellige steder på tdc.dk

Se listen over cookies til analyseformål

Cookies til markedsføring

Med viden om brugernes nuværende kundeforhold med TDC, de besøgendes færden på tdc.dk, anvendte TDC-tjenester osv., prøver vi at gøre vores hjemmeside så relevant for den enkelte bruger som muligt.  

Tdc.dk benytter også cookies fra Adform for at effektmåle annoncering og vise mere relevante annoncer. Adform registrerer ingen personlige oplysninger på sitet, og data er anonymt.

Ved hjælp af cookies er det muligt at frekvensstyre annoncer på baggrund af aktivitet, se brugeradfærd på sitet ift. onlineannonceringen, lagre information om produktinteresse for mere relevant annoncering og målrette annoncer til udvalgte segmenter.

Se listen over cookies til markedsføring

Sådan slipper du for cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du slette eller blokere dem. Nedenfor er vejledninger til, hvordan man håndterer cookies i de mest populære browsere:


Persondatapolitik

Ved at benytte tdc.dk accepterer du, at TDC behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

TDC respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

TDC har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

TDC indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • giver kontooplysninger i forbindelse med at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. at opgradere dit bredbånd.
  • ser eller foretager køb af en vare eller en serviceydelse fra en virksomhed, som har sine tilbud på vores hjemmeside.
  • foretager betaling af køb.
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback.
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

TDC indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, som kunden efterspørger.

TDC indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

TDC opbevarer ikke informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.tdc.dk  videregives kun til:

  • virksomhedens interne afdelinger
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt
  • forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto

TDC videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for TDC.

For at kunne videreudvikle og forbedre TDC hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

TDC kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for TDC accepteres ved besøg på tdc.dk og fremgår af TDC.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver TDC ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.tdc.dk.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os.

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken

TDC forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på telefon 70 70 30 30.

Du kan også logge ind på mit TDC og se dine oplysninger samt hvilke produkter der er registret på din adresse. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.