X

Mere

MUSIK

Nyt album fra Melody Gardot

Jazz-sensationen Melody Gardot er klar med opfølgeren til My One and Only Thrill.

Melody Gardot - Foto: ©Universal Music
Af Erik Jon Sloth 20/07-2012

Den amerikanske jazz-sensation Melody Gardot er klar med et helt nyt album The Absence. Opfølgeren til My One and Only Thrill det kritikerroste album, der blev varmt modtaget af publikum i hele Norden og solgte platin i Danmark.

Melody Gardot er jazz-sangerinde, forfatter og musiker fra Philadelphia, Pennsylvania. Hun blev hårdt kvæstet som 19-årig, da hun var involveret i en alvorlig trafikulykke, og herefter begyndte hun at skrive musik for at kæmpe sig tilbage til livet.

I dag er hun en lysende stjerne inden for blandingsgenren jazz/blues, og er blevet sammenlignet med store artister som Norah Jones og Duffy.

Melody Gardot udgav sit første album Worrisome Heart i 2008. Med sit andet albumudspil My One and Only Thrill i 2009 slog hun for alvor igennem efter optrædener i hele verden, hvor hun fik sat et solidt aftryk som et unikt live-navn med et stort musikalsk talent.

Efterfølgende har sangerinden rejst jorden rundt på egen hånd, hvor hun har samlet inspiration til sit 3. album The Absence. Hun har blandt andet lagt vejen forbi Marokko, Lissabon og Brasilien, og The Absence indfanger essensen af alle disse eksotiske steder, mens det stadig emmer af Melody Gardots jazz og blues rytmer.

Hent "Melody Gardot - The Absence" på TDC Play