X

Mere

TIPS

Tag TDC Play med ud i sommeren

Se hvordan du kan tage TDC Play-musikken med på bilferien, i campingvognen og i båden.

Sommerferie - Foto: ©iStockPhoto/hatman12
Af Stina Christiansen 12/07-2012

Vidste du, at mange af dine TDC-produkter giver dig fri adgang til hele 20 millioner sange med TDC Play? Det svarer til at høre musik uafbrudt i 120 år!
Du kan få TDC Play med langt de fleste bredbånds- og mobilløsninger fra TDC. Tjek listen og se, om dit produkt er med

Med TDC Play Musik har du adgang til alt fra Anne Linnet til Adele, fra Bon Iver til Bon Jovi, fra Toto til Teitur. Spritnyt og oldgammelt, klassikere og outsidere – og tusindvis af opsamlinger. Så der er noget for alle, og der kommer hele tiden nyt!

Til din smartphone

Når du har en iPhone, en Android eller en Windows Phone, har du også mulighed for at få adgang til TDC Play på mobilen og få adgang til al musikken.

Med TDC Play-app'en eller TDC Play Musik-app'en til Windows Phone fungerer din mobil som en musikafspiller. Du kan derfor downloade musik med app’en og høre det i toget, på cyklen eller i sommerhuset.

Og så betaler du selvfølgelig ikke for datatrafik, når du benytter TDC Play.

Du skal have et mobilabonnement hos TDC eller et Mobilt bredbånd Mini for at have adgang til at bruge TDC Play- eller TDC Play Musik-app'en.

Brug af TDC Play på ferien

MitTDC-app Musik offlineHolder du ferie i Danmark, kan du sagtens hente masser af ny musik. Men den går desværre ikke i udlandet.
Med app'en har du også adgang til musikken, når du er offline - for eksempel når du er ude at rejse. App'en gemmer den musik, du hører, så den er let tilgængelig, uanset hvor du er. Playlisterne kan du også lave på tdcplay.dk og se dem på din mobil.

Sådan gør du:
1. Du finder dine offline filer ved at trykke på 'playliste' og herefter mappen 'offline'.
2. Du tilføjer sange til offline ved at afspille sangen (hvilket altså skal ske i Danmark). 3. Hver gang du har afspillet en sang, bliver den gemt i denne mappe.

Bliv inspireret

På TDC Play finder du altid masser af en inspiration til ny, god musik.

Se nyhederne på forsiden eller tjek hitlisterne - og hent dem med et snuptag.

Værsgo musikken er din