X

Mere

INTERNET

TDC skal levere gratis internet i DSB-togene

TDC og DSB har lavet ny aftale om internet i DSB-togene.

Tips og tricks mail
Af Stina Christiansen 11/05-2012

TDC skal fremover levere gratis internet i DSB-togene. Samtidig bliver internet-dækningen udvidet til også at gælde strækningen mellem Aarhus og Aalborg.

De danske togpassagerer kan se frem til, at adgangen til internettet bliver gratis, når de tager turen mellem Københavns Lufthavn og Aalborg.

Det sker som led i en ny aftale, som DSB og TDC underskrev sent torsdag.

Aftalen indebærer, at internet-adgangen i toget bliver gratis, at strækningen mellem Aarhus og Aalborg nu også bliver dækket, samt at hastigheden på dataforbindelsen øges og bliver mere stabil.

- Hos TDC er vi stolte over, at vi nu er med til at sikre, at endnu flere danskere får adgang til internettets mange muligheder, mens de er på farten. Samtidig glæder vi os over at kunne tilbyde DSB en stærk kommunikationsløsning, som selskabets kunder helt sikkert tager godt imod. Alt i alt er det en aftale, som alle parter kan være tilfredse med, siger direktør Peter Stig Andersen, TDC Erhverv.

Forskellige løsninger

Løsningen, som DSB nu får i sine tog, bliver forskellig, alt efter om passagererne rejser på standard eller DSB 1´. På standard kræver det, at den rejsende er medlem af DSB’s gratis fordelsprogram +more, mens det ikke kræver nogen login-data på DSB 1’.

Der bliver åbnet for internet mellem Aarhus og Aalborg i løbet af sommeren, mens internet-adgangen på standard vil blive gratis i løbet af efteråret. Allerede i løbet af foråret bliver der fri adgang på DSB 1’.