X

Hotspots

Få adgang til hundredvis af hotspots

Få adgang til hundredvis af hotspots

Få frit dataforbrug på farten i hele Danmark.

image

Fri data i Danmark, lav pris i udlandet

Få frit dataforbrug på din pc eller smartphone på hundredvis af hotspots i Danmark. Benyt de over 100.000 hotspots i udlandet og hent data til lav pris.

På hotellet, ved færgen, på cafeen og et væld af andre steder i ind- og udland kan du logge på vores hotspots for at surfe på internettet eller tjekke mails. Hold dig altid opdateret, så du kan yde kunderne en god service.

Gratis hotspots i hele Danmark

Har du et TDC Erhverv abonnement til mobil eller mobilt bredbånd, er det gratis at benytte hotspots i Danmark. I udlandet får du en fordelagtig lav pris på langt de fleste hotspots. Har du ikke et mobil- eller mobilt bredbånds-abonnement, kan du naturligvis købe adgang til vores hotspots i ind- og udland.
Se, om dit abonnement giver gratis adgang til TDC Hotspots i Danmark

Sådan gør du:

Hvis dit abonnement giver adgang til TDC Hotspots:

  • Send en sms med teksten "hotspot" til 444, så modtager du en adgangskode.
  • Vælg TDC på listen over trådløse netværk.
  • Når du går på nettet fra din browser, får du automatisk en loginside først.

Hvis du ikke har gratis adgang?

Selv om dit abonnement ikke giver dig gratis adgang til TDC Hotspots, er du naturligvis velkommen til at benytte hotspots alligevel. Læs mere under fanebladet "Priser".

Hvis dit TDC-abonnement ikke giver fri adgang til TDC Hotspots, kan du købe på følgende måder:

1. Køb fem timer via sms:

Send en sms med teksten "net" til 1230. Det giver adgang i fem timer for 29 kroner, som bliver opkrævet via din telefonregning. Du modtager en sms med brugernavn og adgangskode. De fem timer kan bruges over 24 timer fra første login.

2. Køb via kreditkort 5 timer eller en uge:

Når du er på en hotspot lokation, får du mulighed for at købe enten 5 timers adgang for kr. 29, eller en hel uge for kr. 129. Når du køber din adgang modtager du automatisk  brugernavn og password. Beløbet bliver opkrævet via dit kreditkort. De 5 timer eller ugen tæller fra første login. Der betales ikke for mængden af data.  Det er muligt at få tilsendt kvittering for købet, hvis e-mailadresse udfyldes.

Er du tidligere nettidskunde?
Tank nettid

Tiltræk flere gæster ved at markedsføre og reklamere for, at I har et hotspot. Du kan bestille informations- og marketingsmateriale online og gøre dit hotspot mere synligt for gæsterne.

Skiltepakke/brochureholder

Metalholder til bord eller disk. Se billede af skiltepakker 9-325376 og 9-331724

  • Brochureholder ca. 38 cm høj (skiltehoved, stander, brochurebøjle)
  • Oval fod eller vægbeslag
  • Ark med labels i forskellige størrelser med 2-sidet tryk til døre og vinduer
  •  Vejledning A4 ”I gang med…” til udlån til kunder og gæster

Trekantede papbordskilte til caféborde o.lign.

Kom lynhurtigt på internettet - kort vejledning til kunderne om, hvordan de får adgang til jeres TDC Hotspot. Se eksempel på papskilt 3677c.0836

  • Papskilt til alm. hotspot-adgang (på dansk og engelsk) pakke á 5 stk.

Hotspot vejledning

Vejledning Sådan kommer du i gang som kan uddeles til jeres kunder. Vejledningen er på dansk, engelsk og tysk og lavet i en brugervenlig udgave, hvor overfladen er beskyttet.
Kom hurtigere på internettet 3677g-0937

TDC Hotspot logo

Når du skal lave annoncereklamer for din virksomhed eller forretning, kan det være en god ide, at synliggøre at du er lokationsejer af et TDC Hotspot.

Download logoer til annoncerne

Bestil materiale til markedsføring

Har du allerede et login, kan du bestille informations- og marketingsmateriale online
Hvis du ikke har et login, kan du kontakte Scanprint Logistik på kontakt@scanprint.dk

Undgå regningschok i udlandet

Det er betryggende at holde sig orienteret og være i stand til at svare på mails, selv om man er i udlandet. Det kan imidlertid blive en dyr fornøjelse, med mindre du og dine medarbejdere bruger et af de over 100.000 steder i udlandet, der samarbejder med os. Her er det muligt at gå på nettet og betale en fast pris pr. minut. Du betaler altså ikke for mængden af data.
Se priser i udlandet