X

M2M

M2M

M2M

Styring og overvågning
- med suveræn dækning

image

Effektiviser forretningen med intelligente maskiner

Intelligente maskiner, der taler sammen, er ikke fremtiden: Det er lige nu. Inden for drift, tyverisikring, logistik og meget mere kan avanceret teknologi og små simkort lette menneskets arbejde, effektivisere produktionen og give store besparelser.

På landets byggepladser kan der ske det forunderlige, at tonstunge maskiner forsvinder sporløst i løbet af natten. Det forstyrrer arbejdet og pålægger byggeindustrien milliontab hver eneste uge. Men hvad nu, hvis der sad et lille simkort i maskineriet?

Med TDC Erhverv M2M (Machine-to-Machine) forbindes "ting" til Internettet, forvandler dem til intelligente devices som udveksler real time information og åbner op for uanede muligheder for hvordan du med nye løsninger kan vækste jeres forretning.

Vælg mellem 3 løsninger

TDC Erhverv M2M tilbyder tre forskellige produkter. Faste henholdsvis nationale og internationale pakker eller en skræddersyet løsning, hvor vi udvikler præcis det koncept, I har behov for.

Det får I med TDC Erhverv M2M:

Check mark Global M2M simkort

Check mark

Global netværk

Check mark Global M2M platform

Check mark Global taksering

Check mark Præ-aktiverede M2M simkort

Check mark Real-time selvbetjeningsplatform

Check mark Mulighed for fast ip-adresse, APN, Web API

Check mark Mulighed for design af løsning efter behov

Globalt partnerskab giver adgang til komplet M2M-løsning

En effektiv M2M-løsning kræver specialdesignet software, kompatibelt hardware og solide og pålidelige forbindelser. TDC's strategiske partnerskab med den internationale teleoperatør Vodafone betyder, at du som TDC-kunde har adgang til en global M2M-platform og dedikerede M2M-kompetencer, der dækker hele værdikæden.
Læs faktaark om M2M

Har du spørgsmål?

Hør mere om dine muligheder med M2M på 70 70 90 90. Du kan også bestille rådgivning

Dækning og driftssikkerhed er essentiel for M2M. Tit benyttes M2M i kritiske applikationer, hvor feed-back til overvågningsfunktionen skal fungere døgnet rundt og ikke må svigte på noget tidspunkt.
TDC Erhverv M2M benytter Vodafone’s verdensomspændende mobile netværk, partner netværk og TDC’s netværk i Danmark, og med brug af specielt designede industrielle globale M2M simkort og en unik systemplatform resulterer det i en sikker og integreret kommunikation i alle led.

Eksempler på anvendelsesområder:

  • Fjernaflæsning
  • Energistyring
  • Flådestyring
  • Sikkerhed og overvågning
  • Alarmer
  • Telemedicin og sundhed
  • Infotainment
  • Sensoring
  • Sporing af biler, både, maskiner og udstyr

Stort potentiale

Potentialet er gået op for mange danske virksomheder. I 2013 var der ca. 786.000 "opkoblede" maskiner herhjemme, og det tal forventes at stige med 18 procent årligt, så der i 2016 vil være omkring 1.338.000 maskiner, der kan "tale" sammen. På verdensplan lyder forudsigelserne på alt fra 12 milliarder til 50 milliarder forbundne maskiner i 2020 – fra omkring 1 milliard i 2010.
Læs Economist Intelligence Units rapport om M2M-udviklingen inden for en lang række brancher

Har du spørgsmål?

Hør mere om dine muligheder med M2M på 70 70 90 90. Du kan også bestille rådgivning

Se TDC's generelle vilkår

Har du spørgsmål?

Hør mere om dine muligheder på 70 70 90 90. Du kan også bestille rådgivning

Vind en iPhone 6

Vind en iPhone 6

Deltag nu.

Maskiner + data

Maskiner + data

Maskiner + data er lig med øget konkurrenceevne.